alexbriliantu
Werder Bremen vs Hamburger SValexbriliantu | Sambata, 28 Noiembrie 2015
 

Werder Bremen vs Hamburger SV

Werder Bremen si Hamburger SV se intalnesc in etapa cu numarul 14 din Bundesliga, intalnire ce se va disputa pe Weser Stadion, Sambata 28 Noiembrie 2015, incepand cu ora 16:30.

Werder Bremen vine dupa cea mai rusinoasa infrangere a sezonului si anume infrangerea din etapa trecuta, partida incheiata cu scorul de 6-0 in favoarea celor de la Wolfsburg. Aceasta infrangere a fost a patra din ultimele 6 partide disputate in campionat si Werder a ajuns aproape de zona retrogradarii. In momentual actual Werder se afla pe locul 14 cu 13 puncte adunate dupa 13 etape, la doar 3 puncte de zona retrogradarii.

Marea problema a gazdelor a fost defensiva pentru ca au primit nu mai putin de 25 goluri, aproape 2 goluri pe meci.

Werder nu se va putea baza in acest meci pe Raphael Wolf, Aron Johannsson si Theodor Gebre Selassie care sunt accidentati, iar Clemens Fritz este suspendat.

Hamburger SV a fost foarte norocoasa sa ramana in Bundesliga, dar in acest sezon se pare ca face o figura mult mai frumoasa ca in sezonul precedent, acestia clasandu-se in momentul actual pe locul 10 cu 18 puncte. Oaspetii vin la aceasta partida cu un moral foarte bun dupa ce au reusit un egal in deplasarea de la Darmstadt si o victorie pe teren propriu contra celor de la Dortmund.

Hamburger are un parcurs bun in acest sezon in meciurile disputate in deplasare, inregistrand 3 victorii, un egal si 3 infrangeri, dar ma astept ca Werder sa dea o replica foarte buna si sa le puna probleme pentru a spala rusinea din etapa trecuta.

Oaspetii nu se vor putea baza in aceasta etapa pe Albin Ekdal si Dennis Diekmeier care sunt accidentati.

Ambele echipe vor fi dornice de o victorie in aceasta etapa, dar personal o vad pe Werder mult mai motivata si avand o mai mare nevoie de cele 3 puncte.

Asadar pronosticul meu pentru aceasta partida este Werder Bremen cu dnb.

 

Rezultat: 1-3

vezi toate stirile

Note / comentarii (0)
Trebuie sa fiti auntentificat pentru a posta comentarii!