FaridMonaco
Werder Bremen vs FC KolnFaridMonaco | Sambata, 12 Decembrie 2015
 

Werder Bremen vs FC Koln

Etapa cu numarul 16 a campionatului de fotbal din Germania Bundesliga le va pune fata in fata pe Werder Bremen si FC Koln, in partida ce va avea loc Sambata 12 Decembrie 2015, cu incepere de la ora 16:30 pe Weserstadion.

Werder Bremen este fara victorie in ultimele 3 etape disputate in Bundesliga, avand un record de doua infrangeri si un rezultat de egalitate, venind in aceasta partida dupa remiza inregistrata etapa trecuta in deplasarea de la VfB Stuttgart.

Pe teren propriu, Werder Bremen are o singura victorie si sase infrangeri inregistrate in cele 7 disputate in actuala editie de campionat, ocupand in acest moment locul 15 in clasament, cu 14 puncte acumulate dupa 15 etape, avand doar un punct avans fata de zona retrogradabila a clasamentului.

Pentru formatia gazda, nu vor putea evolua in aceasta partida Raphael Wolf, Aron Johansson, Zlatko Junuzovic si Ozkan Yildirim, acestia fiind accidentati.

FC Koln a suferit etapa trecuta o infrangere cu scorul de 0-1 pe teren propriu in fata celor de la FC Augsburg, dupa o serie de 4 etape in care acestia au inregistrat o victorie si trei rezultate de egalitate.

In cele 7 etape disputate de FC Koln in deplasarile din actuala editie de campionat, acestia au inregistrat trei victorii, un rezultat de egalitate si trei infrangeri, avand un golaveraj de 10 goluri marcate si 14 goluri primite.

In clasament, FC Koln se afla pe locul 10 in clasament, cu 20 de puncte acumulate dupa 15 etape.

In cele 10 partide oficiale disputate de cele doua echipe pe acest stadion, s-au inregistrat 8 victorii pentru Werder Bremen, un rezultat de egalitate si o victorie pentru FC Koln, de aceea cred ca Werder Bremen va reusi sa castige si aceasta partida, dat fiind faptul ca acestia au atat avantajul terenului propriu cat si avanajul intalnirilor directe.

Asadar pronosticul meu pentru partida dintre Werder Bremen vs FC Koln este Werder Bremen castiga, eveniment ce are o cota de 2.50.

Echipe probabile
werder bremenfc kolnHornHectorHeintzMarohOlkowskiBittencourtVogtLehmannRisseOsakoModesteWiedwaldGarciaVestergaardGalvezSelassieOztunaliFritzBargfredeBartelsGrillitschUjah
Rezultat: 1-1

vezi toate stirile

Note / comentarii (0)
Trebuie sa fiti auntentificat pentru a posta comentarii!