alexbriliantu
Vitesse vs NEC Nijmegenalexbriliantu | Duminica, 29 Noiembrie 2015
 

Vitesse vs NEC Nijmegen

Vitesse si NEC Nijmegen se intalnesc in etapa cu numarul 14 din Eredividie, intalnire ce se va disputa pe Gelredome, Duminica 29 Noiembrie 2015, incepand cu ora 13:30.

Vitesse nu se afla tocmai in cea mai buna forma, iar week-endul trecut nu au reusit decat un egal in deplasarea de la Den Haag. Acestia au reusit doar o victorie in ultimele 4 etape disputate. Cu toate ca sunt una din cele mai imprevizibile echipe din Eredivisie, acestia inca se afla pe locul 6 cu 21 de puncte adunate dupa 13 etape disputate.

Antrenorul Peter Bosz ar trebui sa puna la punct apararea pentru ca aceasta este cea care le da batai de cap, iar atacul este unul foarte bun cu 28 de goluri in 13 etape.

Mijlocasul imprumutat de la Chelsea, Nathan este singurul absent al oaspetilor.

NEC Nijmegen este una dintre surprizele placute ale campionatului, acestia ocupand pozitia a cincea dupa 13 etape cu 23 de puncte. NEC se reacomodeaza cu prima divizie din Olanda dupa ce sezonul trecut a jucat in liga a doua. Nijmegen vine cu un moral bun, dupa ce a obtinut 4 victorii consecutive si este neinvinsa in ultimele 5 partide disputate.

In cele 13 etape disputate pana acum, oaspetii au aratat ca o echipa solida si in aparare si in atac, acestia reusind sa marcheze 17 goluri si au primit doar 12.

Oaspetii nu se vor putea baza in aceasta etapa pe portarii Hannes Thor Halldorsson si Joshua Smits care sunt accidentati, dar o veste buna este revenirea lui Mihai Roman la antrenamente.

Avand in vedere ca ambele formatii au nevoie de o victorie in acest meci, ma astept la un meci spectaculos in care vom vedea multe goluri.

Asadar pronosticul meu pentru aceasta partida este ambele marcheaza.

Rezultat: 1-0

vezi toate stirile

Note / comentarii (0)
Trebuie sa fiti auntentificat pentru a posta comentarii!