FaridMonaco
Varzim vs Santa ClaraFaridMonaco | Miercuri, 9 Decembrie 2015
 

Varzim vs Santa Clara

Etapa cu numarul 20 a campionatului de fotbal din Portugalia Segunda Liga, le va pune fata in fata pe Varzim si Santa Clara, in partida ce va avea loc Miercuri 9 Decembrie 2015, cu incepere de la ora 20:00.

Varzim nu este in cea mai buna forma in acest moment, acestia reusind o singura victorie, doua rezultate de egalitate si doua infrangeri in ultimele 5 etape disputate in campionat, venind in aceasta partida dupa infrangerea cu scorul de 2-1 inregistrata etapa trecuta in deplasarea de la Covilha.

In cele 10 partide disputate pe teren propriu in actuala editie de campionat, Varzim numara sase victorii, un rezultat de egalitate si trei infrangeri, avand un goalveraj de 13 goluri marcate si 7 goluri primite.

Per total, dupa 19 etape, Varzim se afla pe locul 18 in clasament, cu 23 de puncte acumulate, avand un avans de doua puncte fata de zona retrogradabila a clasamentului.

Santa Clara are o forma ceva mai buna decat adversara din partida de astazi, inregistrand trei victorii si doua infrangeri, venind in aceasta partida dupa victoria cu scorul de 3-2 inregistrata etapa trecuta pe teren propriu in fata celor de la Penafiel.

Recordul celor de la Santa clara in cele 10 etape disputate in deplasarile din actuala editie de campionat, numara trei victorii, un rezultat de egalitate si sase infrangeri, avand un golaveraj de 7 goluri marcate si 11 goluri primite.

Dupa 19 etape, Santa Clara se afla pe locul 17 in clasament, cu 23 de puncte acumulate, fiind la egalitate de puncte cu adversara din partida de astazi.

Recordul ultimelor 5 intalniri directe disputate de cele doua echipe pe acest stadion numara doua victorii pentru Varzim, doua victorii pentru Santa Clara si un rezultat de egalitate, iar in 4 din aceste 5 partide am asistat la minim 3 goluri marcate in meci, iar daca tinem cont de faptul ca in ultima etapa, in ambele partide disputate de cele doua echipe am asistat la minim 3 goluri marcate, un pronostic pe care eu il recomand pentru aceasta partida este OVER 2.5 goluri, eveniment ce are o cota de 2.24 la Winmasters.

Echipe probabile
varzimsanta claraJoao BotelhoGustavo CarbonieriRafael BatatinhaTiago RonaldoReginaldoLucas SilvaCarracaAcciolyJoao DiasIgor RochaPedro PachecoRicardoSandroNelson AgraHernani BorgesStanley AwurumCarneiroRodrigo DantasRaulAdilsonPedro SaNelsinho
Rezultat: 1-1

vezi toate stirile

Note / comentarii (0)
Trebuie sa fiti auntentificat pentru a posta comentarii!