FaridMonaco
Trabzonspor vs EskisehirsporFaridMonaco | Luni, 7 Decembrie 2015
 

Trabzonspor vs Eskisehirspor

Etapa cu numarul 14 din campionatul de fotbal din Turcia Super Lig, le va pune fata in fata pe Trabzonspor si Eskisehirspor, partida ce va avea loc Luni 7 Decembrie 2015, cu incepere de la ora 20:00, pe stadionul Huseyin Avni Aker Stadium.

Trabzonspor este destul de inconstanta in evolutii, reusind doar o singura victorie in ultimele 4 etape, numarand o victorie, un rezultat de egalitate si doua infrangeri, venind in aceasta partida dupa infrangerea cu scorul de 2-0 inregistrata etapa trecuta in deplasarea de la Fenerbahce.

In actuala editie de campionat, Trabzonspor numara doua victorii, doua rezultate de egalitate si doua infrangeri in cele 6 partide disputate pe teren propriu, avand un golaveraj de 7 goluri marcate si 7 goluri primite.

Dupa 13 etape, acestia se afla pe locul 9 cu 17 puncte acumulate, fiind la 8 puncte distanta de primele 4 pozitii ale clasamentului.

Lista destul de lunga a absentelor cu care se confrunta gazdele, incluzandu-i pe Mehmet Ekici, Mustafa Yumlu, Musa Nizam si Jose Bosingwa care sunt accidentati, in timp ce Alper Uludag si Salih Dursun sunt suspendati.

Eskisehirspor pare sa fie in revenire de forma, acestia venind cu un moral bun in aceasta partida dupa doua victorii consecutive inregistrate in ultime etapa de campionat pe teren propriu in fata celor de la Mersin (3-2) si in Cupa Turciei (0-1) in deplasarea de la Menemen Belediye, oprind astfel o serie de 9 infrangeri consecutive.

In clasamentul actual, Eskisehir se afla pe locul 18 cu doar 7 puncte acumulate dupa 13 etape, avand nevoie de 6 puncte pentru a iesi din zona retrogradabila a clasamentului.

Pentru formatia oaspete nu vor evolua in aceasta partida Muarem Muarem, Birol Parlak si Ali Sasal Vural care sunt accidentati, in timp ce Lawal este suspendat.

Ultimele 4 intalniri directe disputate de cele doua echipe pe acest stadion in campionat numara doua victorii pentru Trabzonspor si doua victorii pentru Eskisehir, iar daca tinem cont de evolutiile celor doua echipe in ultimele partide, un pronostic pe care eu il recomand pentru aceasta partida este HA +1/Eskisehir, eveniment ce are o cota de 1.59.

Echipe probabile
trabzonsporeskisehirsporBoffinCekCoskunGungorTokoDefedericoCausicCorekciBekdemirGekasBayramogluKivrakConstantDouglasDemirCavandaErdoganMbiaYokusluHurmaciNDoyeMarin
Rezultat: 3-1

vezi toate stirile

Note / comentarii (0)
Trebuie sa fiti auntentificat pentru a posta comentarii!