FaridMonaco
Tours vs ClermontFaridMonaco | Marti, 1 Decembrie 2015
 

Tours vs Clermont

Etapa cu numarul 17 a campionatului de fotbal din Franta Ligue 2, le va pune fata in fata pe Tours si Clermont, meci ce va avea loc Marti 1 Decembrie 2015, cu incepere de la ora 22:00 pe Stade de la Valle du Cher.

Tours este destul de inconstata in ultimele evolutii, acestia inregistrand o victorie, un rezultat de egalitate si trei infrangeri, venind in aceasta partida dupa infrangerea cu scorul de 2-1 suferita etapa trecuta in deplasarea de la Nimes Olympique.

Recordul acestora, in cele 7 etape disputate pe teren propriu in actuala editie de campionat, numara trei victorii, un rezultat de egalitate si trei infrangeri, avand un golaveraj de 7 goluri marcate si 6 goluri primite.

In clasment, Tours se afla pe locul 12, cu 19 puncte acumulate dupa 16 etape, fiind la egalitate de puncte cu urmatoarele clasatae, Laval si Creteil.

Clermont vine in aceasta partida dupa victoria cu scorul de 2-0 inregistrata etapa trecuta pe teren propriu in fata celor de la Valenciennes, recordul acestora in ultimele 5 etape fiind de doua victorii, un rezultat de egalitate si doua infrangeri.

In cele 7 deplasari disputate de Clermont in actuala campanie, acestia numara o singura victorie, trei rezultate de egalitate si trei infrangeri, avand si un golaveraj de negativ de 8 goluri marcate si 12 goluri primite.

Per total, dupa primele 16 etape, Clermont se afla pe locul 4, cu 24 de puncte acumulate, fiind la 6 puncte distanta de primele 3 pozitii ale clasamentului.

Ultimele 7 intalniri directe disputate de cele doua echipe pe acest stadion au fost dominate de Tours, numarand 5 victorii pentru acestia, un rezultat de egalitate si o victorie pentru Clermont, iar in aceasta partida Tours pleaca din postura de favorita conform cotelor oferite de bookmakeri.

Daca tinem cont de rezultatele inregistrate in intalnirile directe, plus faptul ca cei de la Clermont au o singura victorie in deplasarile din acest sezon, un pronostic pe care eu il recomand pentru aceasta intalnire este HA 0/Tours, eveniment ce are o cota de 1.71 la Winmasters.

Rezultat: 1-1
INFO: Miza se returneaza!

vezi toate stirile

Note / comentarii (0)
Trebuie sa fiti auntentificat pentru a posta comentarii!