FaridMonaco
Stade Rennes vs SM CaenFaridMonaco | Vineri, 11 Decembrie 2015
 

Stade Rennes vs SM Caen

Etapa cu numarul 18 a campionatului de fotbal din Franta Ligue 1, le va pune fata in fata pe Stade Rennes si SM Caen, in partida ce va avea loc Vineri 11 Decembrie 2015, cu incepere de la ora 21:30 pe stadionul Roazhon Park.

Stade Rennes este destul de modesta in evolutii, inregistrand o victorie, trei rezultate de egalitate si o infrangere in ultimele 5 etape, venind in aceasta partida dupa un rezultat de egalitate cu scorul de 1-1 inregistrat etapa trecuta in deplasarea de la Saint Etienne.

In cele 8 etape disputate pe teren propriu in actuala editie de campionat, Stade Rennes numara doua victorii, trei rezultate de egalitate si trei infrangeri, avand un golaveraj de 9 goluri marcate si 11 goluri primite.

Dupa 17 etape, Stade Rennes se afla pe locul 10 in clasament, cu 23 de puncte acumulate, fiind la egalitate de puncte cu Olympique Marseille.

SM Caen vine dupa infrangerea cu scorul de 1-2 suferita etapa trecuta pe teren propriu in fata celor de la Lille, dupa o serie de 4 etape fara infrangere, in care acestia au inregistrat doua victorii si doua rezultate de egalitate.

Recordul celor de la SM Caen in cele 8 etape disputate in deplasarile de campionat numara patru victorii, un rezultat de egalitate si trei infrangeri, avand un golaveraj de 11 goluri marcate si 8 goluri primite.

Dupa 17 etape, SM Caen se afla pe locul 3 in clasament, cu 29 de puncte acumulate, fiind la un punct distanta de ocupanta locului 2, Angers si la 16 puncte distanta de liderul Paris Saint Germain.

Ultimele 4 intalniri directe disputate de cele doua echipe in Ligue 1, pe acest stadion numara doua victorii pentru Stade Rennes, un rezultat de egalitate si o victorie pentru SM Caen, iar in aceasta partida Stade Rennes pleaca ca fiind favorita la victorie conform cotelor oferite de casele de pariuri sportive, insa daca tinem cont de faptul ca gazdele sunt fara victorie in ultimele 6 etape disputate pe teren propriu, in timp ce SM Caen numara 4 victorii in cele 8 deplasari, un pronostic pe care eu il recomand pentru partida dintre Stade Rennes vs SM Caen este HA 0/SM Caen, eveniment ce are o cota de 2.24 la Winmasters.

Echipe probabile
stade rennessm caenVercoutreImorouDa SilvaYahiaAppiahBazileFeretDelaplaceRodelinSeubeDelortCostilMBengueArmandMendesDanzeBaalAndreFernandesPedro HenriqueQuinteroSio
Rezultat: 1-1
INFO: Miza se returneaza!

vezi toate stirile

Note / comentarii (0)
Trebuie sa fiti auntentificat pentru a posta comentarii!