FaridMonaco
Shakhtar Donetsk vs Karpaty LvivFaridMonaco | Joi, 3 Decembrie 2015
 

Shakhtar Donetsk vs Karpaty Lviv

Etapa cu numarul 12 a campionatului de fotbal din Ucraina Pari-Match League le va pune fata in fata pe Shakhtar Donestsk si Karpaty Lviv, meci ce va avea loc Joi 3 Decembrie 2015, cu incepere de la ora 17:00 pe Arena Lviv.

Shakhtar Dontesk traverseaza o forma excelenta in acest moment, fiind neinvinsa in ultimele 10 etape cu un record de 10 victorii consecutive, venind in aceasta partida dupa victoria cu scorul de 1-6 inregistrata etapa trecuta in deplasarea de la Hoverla Uzhhorod.

In cele 7 etape disputate de Shakhtar pe Arena Lviv in actuala editie de campionat, acestia au inregistrat sase victorii si o infrangere, avand un golaveraj de 14 goluri marcate si doua goluri primite.

In clasament, Shakhtar Donetsk se afla pe primul loc in acest moment, cu 40 de puncte acumulate dupa 15 etape, fiind la egalitate de puncte cu urmatoarea clasata Dynamo Kiev.

Karpaty Lviv a reusit sa treaca peste infrangere cu scorul de 1-3 suferita pe teren propriu in fata celor de la Vroskla, ajungand in acest moment la o serie de 4 etape fara infrangere in campionat, cu doua victorii si doua rezultate de egalitate inregistrate, venind in aceasta partida dupa victoria cu scorul de 4-1 inregistrata etapa trecuta pe teren propriu in fata celor de la Olimpik Donetsk.

In deplasare pare sa intampine ceva probleme Karpaty Lviv, acestia inregistrand doua victorii, un rezultat de egalitate si patru infrangeri in cele 7 etape, avand un golaveraj de 5 goluri marcate si 12 goluri primite.

Dupa 15 etape, Karpaty Lviv se afla pe locul 7, cu 21 de puncte acumulate, fiind la 7 puncte distanta de primele 4 pozitii ale clasamentului.

Recordul ultimelor 5 intalniri directe disputate de cele doua echipe pe acest stadion numara patru victorii pentru Shakhtar Donetsk si un rezultat de egalitate, asistand in patru din cele 5 meciuri la cel putin 3 goluri marcate.

Asadar, Shakhtar Donetsk pleaca ca fiind favorita clara la victorie in aceasta partida, insa eu voi alege sa mizez pe numarul de goluri marcate in meci, iar daca tinem cont de faptul ca in ultimele 7 partide oficiale, Shakhtar Donetsk a marcat cel putin 3 goluri pe meci, un pronostic pe care eu il recomand pentru aceasta partida este OVER 2.5 goluri, eveniment ce are o cota de 1.58 la Winmasters.

Echipe probabile
shakhtar donetskkarpaty lvivMysakKravetsPlastunNovotryasovKsenzKostevychGolodyukChachuaKozhanovHutsuliakKhudobiakKanibolotskyGoncalvesKucherRakitskySrnaTaisonFredStepanenkoMarlosTeixeiraFerreyra
Rezultat: 3-0

vezi toate stirile

Note / comentarii (0)
Trebuie sa fiti auntentificat pentru a posta comentarii!