FaridMonaco
Schalke 04 vs Hannover 96FaridMonaco | Vineri, 4 Decembrie 2015
 

Schalke 04 vs Hannover 96

Etapa cu numarul 15 a campionatului de fotbal din Germania Bundesliga ne ofera intalnirea dintre Schalke 04 si Hannover 96, meci ce va avea loc Vineri 04 Noiembrie 2015, cu incepere de la ora 21:30 pe Veltins Arena.

Schalke 04 este fara victorie in ultimele 5 etape disputate in campionat, cu un record de doua rezultate de egalitate si trei infrangeri, venind in aceasta partida dupa remiza inregistrata etapa trecuta in deplasarea de la Bayer Leverkusen (1-1).

In clasament, Schalke 04 se afla pe locul 8 cu 21 de puncte acumulate dupa 14 etape, fiind la egalitate de puncte cu Hamburger SV si Bayer Leverkusen.

Pe teren propriu, Schalke 04 a inregistrat in actuala editie de campionat trei victorii, doua rezultate de egalitate si doua infrangeri, avand un golaveraj de 9 goluri marcate si 10 goluri primite.

Hannover 96 are o forma mai buna decat adversara din partida de astazi, inregistrand doua victorii si trei infrangeri in ultimele 5 etape, venind in partida de astazi dupa victoria cu scorul de 4-0 inregistrata etapa trecuta pe teren propriu in fata celor de la Ingolstadt.

In clasament, Hannover 96 se afla pe locul 14, cu 14 puncte acumulate dupa 14 etape, avand un avans de patru puncte fata de zona retrogradabila a clasamentului.

Recordul celor de la Hannover 96 in cele 7 deplasari disputate in aceasta editie de campionat, numara doua victorii, doua rezultate de egalitate si trei infrangeri, avand un golaveraj de 7 goluri marcate si 11 goluri primite.

Ultimele 5 intalniri directe disputate de cele doua echipe pe Veltins Arena numara 4 victorii pentru Schalke 04 si o victorie pentru Hannover 96, iar in 3 din aceste 5 partide am asistat la cel putin 3 goluri marcate in meci.

Daca tinem cont de forma recenta a celor doua echipe si din evolutiile avute in ultimele partide, cred ca vom asista la cel putin 3 goluri marcate in acest meci, date fiind problemele pe care acestia le au in defensiva.

Asadar pronosticul meu pentru partida dintre Schalke 04 vs Hannover 96 este OVER 2.5, eveniment ce are o cota de 1.69.

Echipe probabile
schalke 04hannover 96ZielerAlbornozSchulzMarceloSorgKaramanSchmiedbachSaneBechAndreasenSobiechFahrmannAogoMatipHowedesRietherChoupo-MotingHojbjergGoretzkaSaneMeyerHuntelaar
Rezultat: 3-1

vezi toate stirile

Note / comentarii (0)
Trebuie sa fiti auntentificat pentru a posta comentarii!