FaridMonaco
Sassuolo vs FiorentinaFaridMonaco | Luni, 30 Noiembrie 2015
 

Sassuolo vs Fiorentina

Etapa cu numarul 14 a campionatului de fotbal din Italia Serie A, ne ofera partida dintre Sassuolo si Fiorentina, meci ce va avea loc Luni 30 Noiembrie 2015, cu incepere de la ora 20:00 pe Stadionul Mapei.

Sassuolo este destul de inconstanta in acest moment, inregistrand doua victorii, un rezultat de egalitate si doua infrangeri in ultimele 5 etape, venind in aceasta partida dupa infrangerea cu scorul de 2-1 inregistrata etapa trecuta in deplasarea de la Genoa.

Pe teren propriu Sassuolo evolueaza destul de bine, fiind neinvinsa in acest sezon de campionat, cu un record de patru victorii si doua rezultate de egalitate, avand un goalveraj de 9 goluri marcate si 5 goluri primite.

In clasament, Sassuolo se afla pe locul 6 in acest moment, cu 22 de puncte acumulate dupa 13 etape, fiind la 6 puncte distanta de adversara din partida de astazi.

Fiorentina are o forma destul de buna, inregistrand trei victorii si un rezultat de egalitate in ultimele 4 etape, venind in aceasta partida dupa doua rezultate de egalitate inregistrate in partidele disputate cu Empoli (2-2) in campionat si in UEFA Europa League in deplasarea de la FC Basel (2-2).

Record bun si in deplasare pentru Fiorentina, acestia inregistrand patru victorii si doua infrangeri in cele 6 etape disputate in actuala editie de campionat, avand un golaveraj de 21 goluri marcate si 6 goluri primite.

In clasament, Fiorentina se afla pe locul 3 in acest moment, cu 28 de puncte acumulate dupa 13 etape, fiind la egalitate de puncte cu ocupanta locului 2, SSC Napoli si la doua puncte distanta de liderul Inter Milan.

Cele doua echipe au mai disputat doua partide in Serie A pe acest stadion, Fiorentina impunandu-se de fiecare data, iar in ultima intalnire acestia au castigat cu scorul de 1-3.

Daca ne uitam la forma celor doua echipe, cred ca vom asista la o partida destul de echilibrata, ambele echipe fiind intr-o forma foarte buna, ceea ce reiese si din cotele oferite de bookmakeri, de aceea cred ca vom asista la cel putin cate un gol marcat de catre fiecare echipa.

Asadar pronosticul meu pentru partida dintre Sassuolo vs Fiorentina este Ambele echipe marcheaza, eveniment ce are o cota de 1.84 la Winmasters.

Echipe probabile
sassuolofiorentinaTatarusanuAstoriRodriguezRoncagliaBernardeschiValeroPasqualVecinoBadeljKalinicIlicicPegoloPelusoAcerbiCannavaroVrsaljkoBiondiniManganelliMissiroliBerardiSansoneFloccari
Rezultat: 1-1

vezi toate stirile

Note / comentarii (0)
Trebuie sa fiti auntentificat pentru a posta comentarii!