norocosul21
Sassuolo vs. Cagliarinorocosul21 | Joi, 3 Decembrie 2015
 

Sassuolo vs. Cagliari

În seara aceasta, undeva prin Italia, mai exact în Reggio Emilia, pe Stadio Citta del Tricolore, cu începere de la 22:00 va avea loc un meci de Cupa între Sassuolo și Cagliari. Partida va conta pentru a 4-a rundă din Cupa Italiei. Partida se poate urmări pe bet365.

Cele două echipe sunt despărțite de un zid, acela că Sassuolo face parte din Liga Greilor (Serie A), în timp ce Cagliari face parte din Liga Secunda a Italiei (Serie B), și nu oricum, ci pe prima poziție.

Este un meci complicat la prima vedere, dar, cel puțin din perspectiva mea, eu văd acest meci ca pe unul foarte deschis, de aceea pronosticul se va învârti într-un sens, și anume: peste 2.5 goluri.

(*) Sassuolo vine într-adevăr după o remiză, 1-1 pe teren propriu cu Fiorentina, una dintre echipele din top 3 (poziția a 3-a). Pe de altă parte, Cagliari vine după o suferință greu de uitat, 4-0 în deplasarea de la Brescia, după ce mai înainte figurase cu 4 victorii consective. 3 dintre ele încheindu-se cu peste 2.5 goluri. Desigur, tot ce-am spus aici, nu are vreo legătura cu ce se poate întampla într-un meci de Cupa, precum cel din seara aceasta. Dar, pe de altă parte, contează într-o oarecare măsură și ce-am spus aici, arătând performanțele lor.

(*) Meciurile celor două echipe (din Cupa) arată așa și așa. Sassuolo merge aproape perfect în Cupă, pierzând un singur meci din maximul de 10 (de acasă). De asemenea, 4 din cele 10 s-au confirmat cu peste 2.5 goluri. Cagliari, pe de altă parte, este cu mult peste Sassuolo, atât că au mai multe meciuri decât Sassuolo, în același timp marcându-se și foarte multe goluri. De altfel, 12 din maximul de 17 meciuri s-au consolidat cu peste 2.5 goluri.

(*) Două din ultimile patru confruntări directe s-au consolidat cu peste 2.5 goluri (2-1 și 2-2).

O lovitură grea pentru Cagliari, este accidentarea capitanului Daniele Dessena. Este o luptă grea, dar cred că la finele celor 90 de minute se vor inscrie cel puțin 3 goluri.

Rezultat: 0-1

vezi toate stirile

Note / comentarii (0)
Trebuie sa fiti auntentificat pentru a posta comentarii!