FaridMonaco
Rennes vs Olympique MarseilleFaridMonaco | Joi, 3 Decembrie 2015
 

Rennes vs Olympique Marseille

Joi 3 Decembrie 2015, cu incepere de la ora 22:00, pe stadionul Roazhon Park, Rennes va primi vizita celor de la Olympique Marseille, in partida din cadrul etapei cu numarul 16 a campionatului de fotbal din Franta Ligue 1.

Rennes evolueaza destul de bine in acest moment, avand un singura infrangere, o victorie si trei rezultate de egalitate in ultimele 5 etape disputate in campionat, venind in aceasta partida dupa rezultatul de egalitate cu scorul de 2-2 inregistrata etapa trecuta in deplasarea de la Reims.

Recordul celor de la Rennes in cele 7 etape disputate pe teren propriu in actuala editie de campionat numara, doua victorii, trei rezultate de egalitate si doua infrangeri, avand un golaveraj de 9 goluri marcate si 10 goluri primite.

In clasament, Rennes se afla pe locul 9, cu 22 de puncte acumulate dupa 15 etape, fiind la egalitate de puncte cu FC Lorient.

Olympique Marseille are si ea o forma destul de buna in ultimele evolutii, inregistrand trei victorii, un rezultat de egalitate si o infrangere in ultimele 5 etape, venind in aceasta partida dupa rezultatul de egalitate cu scorul de 3-3 inregistra etapa trecuta pe teren propriu in fata celor de la AS Monaco.

Recordul celor de la Olympique Marseille in cele 7 etape disputate in deplasarile din acest sezon numara trei victorii, un rezultat de egalitate si trei infrangeri, avand un golaveraj de 7 goluri marcate si 7 goluri primite.

Dupa 15 etape disputate, Olympique Marseille se afla pe locul 11, cu 19 puncte acumulate, fiind la 3 puncte distanta de adversara din partida de astazi.

Ultimele 5 intalniri directe disputate de cele doua echipe pe acest stadion numara doua victorii pentru Olympique Marseille si 3 rezultate de egalitate, iar in ultimele 4 intalniri directe ambele echipe au marcat minim un gol.

Un pronostic in care eu am mare incredere pentru acest meci este Ambele echipe marcheaza, dat fiind faptul ca Rennes a marcat in 6 din cele 7 partide disputate pe teren propriu in acest sezon, in timp ce Olympique Marseille, a marcat in 5 din cele 7 deplasari din Ligue 1, ceea ce ar insemna o probabilitate de peste 70% ca acest eveniment sa se intample si in aceasta partida, iar la o cota de 1.94 oferita de Winmasters mi se pare un pariu foarte bun.

Echipe probabile
rennesolympique marseilleMandandaMendyNKoulouRekikDja DjedjeNKoudouDiarraIslaAlessandriniCabellaBatshuayiCostilMBengueArmandMexerMoreiraPedro HenriqueSyllaFernandesGrosickiAndreBoga
Rezultat: 0-1

vezi toate stirile

Note / comentarii (0)
Trebuie sa fiti auntentificat pentru a posta comentarii!