alexbriliantu
Real Madrid vs Malmöalexbriliantu | Marti, 8 Decembrie 2015
 

Real Madrid vs Malmö

Real Madrid si Malmo se intalnesc in ultima etapa a Grupei A din Champions League, intalnire ce se va disputa pe Estadio Santiago Bernabeu, Marti 8 Decembrie 2015, incepand cu ora 21:45.

Real Madrid vine dupa o victorie cu scorul de 4-1 impotriva lui Getafe, partida ce a fost relativ usoara pentru Real pentru ca Madrilenii aveau 4-0 inca din minutul 38, dar dupa aceea s-au relaxat si nu au mai fortat. Acest rezultat a venit ca o usurare pentru Rafa Benitez care avea o presiune mare pe umerii sai, datorita infrangerii cu 4-0 din El Clasico.

Cu toate acestea, in Champions League Real Madrid merge foarte bine, acestia aflandu-se pe primul loc cu 13 puncte adunate din cele 15 posibile.

Rafa Benitez nu se va putea baza in aceasta etapa pe Daniel Carvajal, Raphael Varane, Marcelo si Sergio Ramos care sunt accidentati.

Malmo inca mai spera pentru a prinde locul 3 care i-ar duce in Europa League, dar pentru asta este necesar ca acestia sa obtina minim un punct din acest meci, iar Sahtior sa nu obtina niciun punct din deplasarea de la Paris. Oaspetii nu o duc foarte bine pentru ca in cele 5 meciuri disputate pana acum, Suedezii au reusit sa marcheze un singur gol.

Oaspetii nu se vor putea baza in acest meci pe Guillermo Molins si Zlatan Azinovic care sunt accidentati.

Real Madrid va fi cu un moral foarte bun in aceasta partida, iar Ronaldo va fi foarte motivat pentru a marca goluri care sa-l ajute sa obtina cel de-al treilea balon de aur.

Asadar pronosticul meu pentru acest meci este victorie Real Madrid cu -2.5 HA.

Rezultat: 8-0

vezi toate stirile

Note / comentarii (0)
Trebuie sa fiti auntentificat pentru a posta comentarii!