FaridMonaco
Oliveirense vs FeirenseFaridMonaco | Miercuri, 9 Decembrie 2015
 

Oliveirense vs Feirense

Etapa cu numarul 20 a campionatului de fotbal din Portugalia Segunda Liga le va pune fata in fata pe Oliveirense si Feirense, in partida ce va avea loc Miercuri 9 Decembrie 2015, cu incepere de la ora 17:00.

Oliveirense este fara victorie in ultimele 10 etape disputate in campionat, avand un record de cinci rezultate de egalitate si cinci infrangeri, venind in aceasta partida dupa doua infrangeri consecutive suferite in partidele disputate cu Gil Vicente (1-2) si Mafra (2-0).

Pe teren propriu Oliveirense este fara victorie in actuala editie de campionat, numarand trei rezultate de egalitate si sapte infrangeri.

Dupa 19 etape, Oliveirense ocupa ultimul loc al clasamentului, cu 10 puncte acumulate, avand nevoie de 12 puncte pentru a iesi din zona retrogradabila.

Feirense este intr-o forma foarte buna in acest moment, inregistrat patru victorii consecutive in ultimele 4 etape, venind in aceasta partida dupa victoria cu scorul de 1-0 inregistrata etapa trecuta pe teren propriu in fata celor de la FC Porto B.

Feirense este neinvinsa in cele 9 deplasari din actuala editie de campionat, numarand trei victorii si sase rezultate de egalitate, avand un golaveraj de 10 goluri marcate si 7 goluri primite.

In clasament, Feirense se afla pe locul 2 in acest moment, cu 36 de puncte acumulate dupa 19 etape, fiind la patru puncte distanta de prima pozitie a clasamentului ocupata in acest moment FC Porto B.

Ultimele 4 intalniri directe disputate de cele doua echipe in campionat pe acest stadion numara doua victorii pentru Oliveirense si doua victorii pentru Feirense, insa trebuie mentionat faptul ca de fiecare data am asistat la cel mult doua goluri marcate.

Pentru aceasta partida Feirense pleaca ca fiind favorita la victorie, conform cotelor oferite de casele de pariuri, insa daca tinem cont de faptul ca in cele 4 victorii obtinute recent acestia au marcat un singur gol pe meci, un pronostic pe care eu il recomand pentru partida dintre Oliveirense vs Feirense este UNDER 2.5 goluri, eveniment ce are o cota de 1.57.

Echipe probabile
oliveirensefeirenseGeorgi MakaridzeFabinhoBargeNuno DiogoPlatinyVasco RochaErivaldoCris SantosIcaro SilvaSerginhoKukulaJoaoRenanMadeiraGodinhoRafaLelecoMario MendoncaZe FreitasSergio SilvaGuimaKaka
Rezultat: 3-2

vezi toate stirile

Note / comentarii (0)
Trebuie sa fiti auntentificat pentru a posta comentarii!