alexbriliantu
Nantes vs Bastiaalexbriliantu | Sambata, 28 Noiembrie 2015
 

Nantes vs Bastia

Nantes si Bastia se intalnesc in etapa cu numarul 15 din Ligue 1, intalnire ce se va disputa pe Stade de la Beaujoire, Sambata 28 Noiembrie 2015, incepand cu ora 21:00.

Nantes este una din cele mai oscilante echipe din Ligue 1 si in momentul actual se afla pe locul 11 cu 19 puncte adunate dupa 14 etape disputate. Acestia vin dupa doua infrangeri consecutive, pierzand la Montpellier si la Monaco, dar jocul practicat a fost unul destul de bun. In aceasta etapa, fata echipei se va schimba un pic pentru ca revin Oswaldo Vizcarrondo, Lucas Deaux si Remi Gomis care au fost suspendati.

Gazdele spera ca odata cu revenirea pe teren propriu, vor revenii si rezultatele bune, dar Nantes nu este o echipa care straluceste in meciurile disputate pe teren propriu. In plus Nantes nu a castigat nicio partida din ultimele 7 intalniri directe.

Nantes nu se va putea baza in aceasta partida pe Birama Toure, Valentin Rongier si Adrien Thomasson care vor fi accidentati pentru o perioada mai lunga.

Bastia a fost neinvinsa in primele 3 etape din Ligue 1, dar dupa aceea au mai reusit doar 2 victorii. Oaspetii nu vin cu un moral foarte bun la aceasta partida pentru ca au pierdut in etapa trecuta contra lui Ajaccio chiar pe teren propriu cu scorul de 1-2.

In meciurile disputate in deplasare, Bastia nu a reusit nicio victorie in acest sezon si in plus echipa a marcat doar 4 goluri.

Bastia nu se va putea baza in aceasta etapa pe Alexander Djiku si Francois care sunt accidentati.

Ma astept la o partida in care ambele echipei vor fi foarte artagoase, dar nu cu foarte multe goluri avand in vedere ca niciuna din echipe nu sta foarte bine la acest capitol.

Asadar pronosticul meu pentru aceasta partida este sub 2.5 goluri.

Rezultat: 0-0

vezi toate stirile

Note / comentarii (0)
Trebuie sa fiti auntentificat pentru a posta comentarii!