FaridMonaco
Morecambe vs Dag&RedFaridMonaco | Marti, 1 Decembrie 2015
 

Morecambe vs Dag&Red

Etapa cu numarul 17 a campionatului de fotbal din Anglia League Two, ne ofera intalnirea dintre Morecambe si Dag&Red, meci ce va avea loc Marti 1 Decembrie 2015, cu incepere de la ora 21:45 pe stadionul Globe Arena.

Morecambe este in scadere de forma in acest moment, fiind fara victorie in ultimele 5 etape, cu patru infrangeri si un rezultat de egalitate inregistrate, venind in aceasta partida dupa infrangerea cu scorul de 4-3 suferita etapa trecuta in deplasarea de la Stevenage.

Nici pe teren propriu nu evolueaza foarte bine Morecambe, acestia inregistrand trei victorii si sase infrangeri in cele 9 etape disputate in actuala editie de campionat, avand un golaveraj de 16 goluri marcate si 19 goluri primite.

In clasament, Morecambe se afla pe locul 17 in acest moment, cu 24 de puncte acumulate dupa 19 partide.

Dag&Red pare sa fie in revenire de forma, astfel ca dupa o serie de 3 infrangeri consecutive, acestia au reusit in ultimele doua etape o victorie si un rezultat de egalitate, venind in aceasta partida dupa rezultatul de egalitate cu scorul de 1-1 inregistrat etapa trecuta pe teren propriu in fata celor de la Plymouth.

Recordul celor de la Dag&Red in cele 9 etape disputate in deplasarile din aceasta editie de campionat numara doua victorii, trei rezultate de egalitate si patru infrangeri, avand un golaveraj de 11 goluri marcate si 17 goluri primite.

In clasament, Dag&Red se afla pe locul 22, cu 13 puncte acumulate dupa 19 partide, fiind la un punct distanta de zona retrogradabila a clasamentului.

Ultimele 5 intalniri directe disputate de cele doua echipe in campionat, pe acest stadion, indica o oarecare egalitate intre cele doua echipe, numarand doua victorii pentru Morecambe, un rezultate de egalitate si doua victorii pentru Dag&Red, iar daca ne uitam la forma celor doua echipe un rezultat de egalitate ar trebui luat in considerare in aceasta partida, insa un mic avantaj avand oaspetii, care arata o forma mai buna decat adversara din partida de astazi.

Asadar pronosticul meu pentru partida dintre Morecambe vs Dag&Red este Dag&Red castiga sau egal, eveniment ce are o cota de 1.72.

Echipe probabile
morecambedag&RedCousinsConnorsDikamonaObileyePassleyBoucaudJonesLabadieDunneCuretonHemmingsRocheWilsonParrishEdwardsBeeleyEllisonWildigMolyneauxBarkhuizenGoodallMiller
Rezultat: 1-0

vezi toate stirile

Note / comentarii (0)
Trebuie sa fiti auntentificat pentru a posta comentarii!