LeandruOro
Montpellier vs AjaccioLeandruOro | Miercuri, 2 Decembrie 2015
 

Montpellier vs Ajaccio

In etapa cu numarul 16 din Ligue 1, Montpellier o va gazdui pe GFC Ajaccio pe stadionul Stade de la Mosson, meciul incepand cu ora 20:00.
 
Montpellier nu a inceput campionatul atat de bine pe cat se astepta toata lumea, in prezent siutandu-se pe pozitia cu numarul 13, acumuland in cele 15 meciuri acumuland doar 18 puncte din cele 5 victorii si 3 egaluri, inregistrand si 7 inftangeri.
 
Sezonul trecut a fost unul destul de bun pentru ei, cand au terminat pe locul 7, dar daca vor continua cu forma lor actuala in noua stagiune la finalul acesteaia se vor situa in a doua jumatate a clsamentului, iar cu singuranta clubul nu-si doreste asta.
 
Atacantul Casimir Ninja pare a fi o achizitie foarte buna pentru echipa gazda, acesta a jucat doar 6 meciuri si a reusit 3 goluri  si un sasist. Pare genul de jucator care inscrie in mod regulat, iar de acesti tip de jucator are nevoie Montpellier.
 
12 din toatalul de puncte pe care il detin le-au obtinut pe teren propriu, ceea ce arata ca si in partida cu GFC au o sansa destul de mare.
 
Gazdele insa nu-si pot folosi 3 jucatori, portarul Jourdren este accidentat la umar, iar Jamel Saihi si Kevin Berigaud au ambii probleme la genunchi.
 
Ajaccio a inceput sezonul ceva mai rau decat adversarii lor, momentan sunt pe locul 16 la doar 2 puncte in spatele celor de la Montpellier. Este interesant cum echipa a obtinut prima lor victorie abia in etapa a 11-a, iar de atunci au fost destul de motivati sa mai obtina alte 3.
 
Mijlocasul ofensiv Mohamed Larbi este responsabilul cu goluri pentru Ajaccio, acesta are in cele 12 aparitii 4 goluri si va fi o amenintare serioasa pentru poarta gazdelor.
 
Oaspetii vin dupa un egal cu Lorient echipa clasata pe locul 9, meciul terminandu-se la scorul de 1-1, dupa ce Ajaccio a consus doar pentru cateva minute, a fost egalul cu numarul 4 pentru acestia in rest avand cele 4 victorii mai sus mentionate si cele 7 infrangeri venite in  primele etape cand se aflau la coada clasamenului.
 
Oaspetii au toata echipa apta de joc, dar Damjan Djokovic si Pablo Martinez sunt doar la un singur cartonas distanta de a fi suspendati.
 
Ca pronostic am ales victorie Montpellier la -0.25 HA.
Rezultat: 0-2

vezi toate stirile

Note / comentarii (0)
Trebuie sa fiti auntentificat pentru a posta comentarii!