alexbriliantu
Manchester City vs Swanseaalexbriliantu | Sambata, 12 Decembrie 2015
 

Manchester City vs Swansea

Manchester City si Swansea se intalnesc in etapa cu numarul 16 din Premier League, intalnire ce se va disputa pe Eitihad Stadium, Sambata 12 Decembrie 2015, incepand cu ora 17:00.

Manchester City se afla pe locul 3 in campionat, acestia reusind sa adune 29 de puncte dupa 15 etape disputate. In acest moment echipa se afla pe o pozitie buna, fiind la doar 3 puncte de primul loc, ocupat de surpriza Leicester. In ultima etapa de campionat, jocul a scartait, cetatenii recunoscandu-se infranti chiar pe terenul celor de la Stoke cu scorul de 2-0, dar au sansa de a se revansa in aceasta etapa cand vor primii vizita celor de la Swansea.

Un jucator cheie in echipa lui Manuel Pellegrini este Sergio Aguero, el a jucat in 10 meciuri de campionat si a reusit sa marcheze 7 goluri si sa ofere un asist, iar dupa ce si-a revenit de la accidentare a demonstrat ca este unul din pilonii principali ai echipei.

Manuel Pellegrini va avea un singur jucator absent pentru acesta partida si anume francezul Samir Nasri.

Swansea a avut un start bun de sezon si se afla pe un confortabil loc in prima jumatate a clasamentului, dar incet incet forma a scazut si acum se afla doar pe locul 15. Acestia vin dupa o serie de 5 jocuri fara victorie, in care au inregistrat 4 infrangeri si un egal. Echipa trece printr-o perioada dificila dupa ce si-au pierdut managerul in aceasta saptamana.

Ceea ce a tras echipa in jos este lipsa de goluri pentru ca Bafetembi Gomis si Andre Ayew care marcau foarte mult la inceputul sezonului nu o mai fac la fel de mult si implicit echipa sufera.

Swansea nu se va putea baza in aceasta etapa pe capitanul lor Ashley Williams care este accidentat.

Manchester City este favorita certa in aceasta partida si vor dorii cu ardoare victoria pentru a mentinea presiunea pe cele doua locuri din fata lor, de asemenea ei sunt echipa gazda si isi vor dorii sa-i faca fericiti pe suporterii.

Asadar pronosticul meu pentru aceasta partida este victorie Manchester City cu HA -1.

Rezultat: 2-1
INFO: Miza se returneaza!

vezi toate stirile

Note / comentarii (0)
Trebuie sa fiti auntentificat pentru a posta comentarii!