alexbriliantu
Lok. Moscova vs Sportingalexbriliantu | Joi, 26 Noiembrie 2015
 

Lok. Moscova vs Sporting

Lokomotiv Moscova si Sporting Lisabona se intalnesc in etapa cu numarul 5 a Grupei H de Europa League, intalnire ce se va disputa pe Lokomotiv Stadion, Joi 26 Noiembrie 2015, incepand cu ora 20:00.

Lokomotiv Moscova se afla pe primul loc in Grupa H cu 8 puncte adunate gratie a doua victorii si 2 egaluri obtinute in cele 4 etape disputate. Acestia au inceput cu doua victorii impotriva celor de la Sporting Lisabona si Skenderbeu, iar dupa aceste doua victorii a urmat dubla mansa disputata in compania lui Besiktas, iar in aceste doua meciuri s-au inregistrat doua egaluri.

In cele 4 meciuri disputate, Lokomotiv a reusit sa marcheze 7 goluri, iar din aceste 7 goluri, 6 au fost marcate de atacantul Omar Baye Niasse si mijlocasul Aleksander Samedov. Daca in Europa League lucrurile stau bine pentru Lokomotiv, acelasi lucru il putem spune si despre campionatul intern pentru ca echipa se afla pe locul 3, la doar 6 puncte de liderul TSKA Moscova.

Lokomotiv nu se va putea baza in aceasta etapa pe Nemanja Pejcinovic care este accidentat si pe Corluka care este suspendat.

Sporting Lisabona este constienta de faptul ca o infrangere in acest meci colaborat cu o victorie a lui Besiktas impotriva lui Skenderbeu ii elimina din aceasta competitie. Din cele 4 etape disputate, Sporting a reusit o singura victorie si nu sunt sperante prea mari pentru ei in continuare. Daca in Europa League lucrurile nu merg prea bine, in campionat echipa merge foarte bine, aflandu-se pe primul loc cu 5 puncte in fata lui Porto.

Oaspetii nu se vor putea baza pe Rui Patricio care este suspendat.

Personal ma astept la un meci deschis pentru ca daca ne uitam la rezultatele echipelor o sa vedem ca ambele formatii marcheaza mult dar si primesc goluri.

Asadar pronosticul meu pentru aceasta partida este ambele marcheaza.

Rezultat: 2-4

vezi toate stirile

Note / comentarii (0)
Trebuie sa fiti auntentificat pentru a posta comentarii!