FaridMonaco
Lille vs Saint EtienneFaridMonaco | Miercuri, 2 Decembrie 2015
 

Lille vs Saint Etienne

Stade Pierre-Mauroy va gazdui intalnirea dintre Lille si Saint Etienne, partida din cadrul etapei cu numarul 16 a campionatului de fotbal din Franta Ligue 1, meci ce va avea loc Miercuri 2 Decembrie 2015, cu incepere de la ora 22:00.

Lille este fara victorie in ultimele 5 etape disputate in Ligue 1, acestia inregistrand doua infrangeri si trei rezultate de egalitate, venind in aceasta partida dupa infrangerea cu scorul de 2-0 suferita etapa trecuta in deplasarea de la Angers.

Record destul de echilibrat pentru Lille in cele 7 etape disputate pe teren propriu in actuala editie de Ligue 1, acestia inregistrand doua victorii, doua rezultate de egalitate si trei infrangeri, cu un golaveraj de 5 goluri marcate si 5 goluri primite.

In clasament, Lille se afla in zona retrogradabila in acest moment, ocupand locul 18 cu 14 puncte acumulate dupa 15 etape, fiind la doar un punct distanta de zona de siguranta.

Saint Etienne are si ea un record destul de slab in ultimele 5 etape, inregistrand doua victorii si trei infrangeri, venind in aceasta partida dupa victoria cu scorul de 3-0 inregistrata etapa trecuta in deplasarea de la Guingamp.

In cele 7 deplasari disputate de Saint Etienne in actuala editie de campionat , acestia au inregistrat trei victorii si patru infrangeri, avand un golaveraj de 6 goluri marcate si 11 goluri primite.

In clasament, Saint Etienne ocupa in acest moment locul 5, cu 25 de puncte acumulate dupa 15 etape, fiind la egalitate de puncte cu ocupanta locului 4, Olympique Lyon.

Ultimele 4 intalniri directe disputate de cele doua echipe pe acest stadion numara doua victorii pentru Lille si doua rezultate de egalitate, Saint Etienne fiind fara victorie in campionat,in deplsarile de la Lille din anul 1998, de aceea ma astept ca Saint Etienne sa nu castige nici in aceasta partida, mai ales ca Lille are foarte mare nevoie de puncte pentru a se indeparta de zona retrogradabila a clasamentului.

Asadar pronosticul meu pentru partida dintre Lille vs Saint Etienne este HA 0/Lille, eveniment ce are o cota de 1.69 la Winmasters.

Echipe probabile
losc lillesaint etienneRuffierAssou-EkottoPerrinSallPierre-GabrielMonnet-PaquetLemoineClementHamoumaEissericMaupayEnyeamaSidibeSoumaoroCivelliCorchiaMartinMavubaBalmontNangisBautheacTallo
Rezultat: 1-0

vezi toate stirile

Note / comentarii (0)
Trebuie sa fiti auntentificat pentru a posta comentarii!