FaridMonaco
Lazio vs SampdoriaFaridMonaco | Luni, 14 Decembrie 2015
 

Lazio vs Sampdoria

Etapa cu numarul 16 a campionatului de fotbal din Italia Serie A le va pune fata in fata pe Lazio si Sampdoria, in partida ce va avea loc Luni 14 Decembrie 2015, cu incepere de la ora 21:45 pe Stadio Olimpico din Roma.

Lazio este fara victorie in ultimele 3 partide oficiale, venind in aceasta partida dupa rezultatul de egalitate cu scorul de 1-1 inregistrat in UEFA Europa League in deplasarea de la AS Saint Etienne, dupa ce in ultimele doua etape de campionat, acestia au suferit doua infrangeri consecutive, in partidele disputate cu Empoli (1-0) si Juventus (0-2).

Recordul celor de la Lazio in cele 8 etape disputate pe teren propriu in campionat, numara 5 victorii, un rezultat de egalitate si doua infrangeri, avand un golaveraj de 13 goluri marcate si 7 goluri primite.

In clasament, Lazio se afla pe locul 12, cu 19 puncte acumulate dupa 15 etape, avand doar 5 puncte avans fata de zona retrogradabila a clasamentului.

Sampdoria este fara victorie in ultimele 6 etape disputate in Serie A, venind in aceasta partida dupa o serie de 4 infrangeri consecutive inregistrate in partidele disputate cu Fiorentina (0-2), Udinese (1-0), AC Milan (4-1) si Sassuolo (1-3).

In cele 7 deplasari disputate de Sampdoria in aceasta editie de campionat, acestia au inregistrat trei rezultate de egalitate, avand un golaveraj de 5 goluri marcate si 14 goluri primite.

Dupa 15 etape, Sampdoria se afla pe locul 16 in clasament, cu 16 puncte acumulate, avand un avans de doua puncte fata de zona retrogradabila a clasamentului.

Ultimele 5 intalniri directe disputate de cele doua echipe in campionat, pe Stadio Olimpico numara un rezultat de egalitate si patru victorii pentru Lazio, insa de fiecare data am asistat la maxim 3 goluri marcate, iar daca tinem cont de forma slaba a celor doua echipe, nu cred ca vom asista la foarte multe reusite astazi, de accea pronosticul meu pentru partida dintre Lazio vs Sampdoria este UNDER 3.0 goluri, eveniment ce are o cota de 1.54.

Echipe probabile
laziosampdoriaVivianoMoisanderSilvestreCassaniChristodoulopoulosReginiBarretoSorianoFernandoCassanoEderMarchettiRaduGentilettiMauricioBastaKishnaBigliaParoloCandrevaKloseMilinkovic-Savic
Rezultat: 1-1

vezi toate stirile

Note / comentarii (0)
Trebuie sa fiti auntentificat pentru a posta comentarii!