alexbriliantu
Las Palmas vs Deportivo La Corunaalexbriliantu | Sambata, 28 Noiembrie 2015
 

Las Palmas vs Deportivo La Coruna

Las Palmas si Deportivo La Coruna se intalnesc in etapa cu numarul 13 din Primera Division, intalnire ce se va disputa pe Estadio de Gran Canaria, Sambata 28 Noiembrie 2015, incepand cu ora 23:00.

Las Palmas nu a avut un sezon foarte stralucit pana acum, acestia reusind sa castige doar doua meciuri pana acum. Insa forma recenta i-a ajutat sa mai urce cateva pozitii in clasament, acestia clasandu-se acum pe locul 18 cu 10 puncte adunate in 12 etape disputate. Gazdele vor dorii sa-si imbunatateasca aceasta forma Samabata seara cand vor primii vizita celor de la Deportivo.

Ca o echipa nou promovata, scopul lor in acest sezon este acela de a ramane in prima liga, dar acest lucru se pare ca este dificil, echipa reusind sa marcheze doar 10 goluri si primind 17.

Las Palmas nu poate conta in aceasta partida pe Javi Castellano, Angel Lopez si Antolin care sunt accidentati.

Deportivo La Corona fac un sezon bun pana in prezent, acestia clasandu-se pe locul 8 cu 18 puncte adunate. O victorie in acest meci i-ar putea duce pana pe locul 4, ceea ce le-ar da un impuls si o motivatie superioara. Un jucator care a atras atentia in acest sezon este atacantul Lucas, acesta a jucat in toate cele 12 etape si a marcat de opt ori si a oferit un asist.

Pana acum Deportivo a fost invinsa doar de doua ori, ceea ce demonstreaza ca sunt o echipa greu de invins si vor dorii sa-si continue aceasta forma buna si Sambata cand o vor intalnii pe Las Palmas. 

Deportivo nu va putea conta in acest meci pe Manuel Pablo, Fabri, Luis Alberto si Celso Borges care sunt accidentati.

Cu Deportivo aflata intr-o forma va fi foarte greu pe Las Palmas de a obtine ceva de la aceasta partida, asadar pronosticul meu pentru aceasta partida este X2.

Rezultat: 0-2

vezi toate stirile

Note / comentarii (0)
Trebuie sa fiti auntentificat pentru a posta comentarii!