alexbriliantu
Hannover vs Ingolstadtalexbriliantu | Sambata, 28 Noiembrie 2015
 

Hannover vs Ingolstadt

Hannover si Ingolstadt se intalnesc in etapa cu numarul 14 din Bundesliga, intalnire ce se va disputa pe HDI-Arena, Samabata 28 Noiembrie 2015, incepand cu ora 16:30.

Hannover se afla cu moralul foarte slab dupa ce au ajuns la 3 infrangeri consecutive in toate competitile, inclusiv o infrangere contra echipei Arminia Bielefeld intr-un meci amical. Etapa trecuta au fost aproape de a obtine un rezultat de egalitate contra lui Gladbach, dar au primit un gol in minutul 84 si aceasta a insemnat a treia infrangere consecutiva a echipei.

In momemtul actual echipa se afla pe locul 15 cu 11 puncte adunate cu doar un punct deasupra zonei de retrogradare. Echipa arata bine in atac dar problema lor este defensiva pentru ca au primit 24 de goluri in 13 etape.

Hannover nu se va putea baza in aceasta etapa pe Hiroshi Kiyotache si Charlison Benschop care sunt accidentati.

Ingolstadt este o echipa nou promovata dar care se descurca bine pana acum, aflandu-se la doar un punct de un loc de cupa europeana. Oaspetii se afla pe un trend ascedent dupa ce au ajuns la al treilea meci fara infrangere.

Oaspetii isi vor propune sa scoata ceva din aceasta partida pentru ca ii va astepta meciuri grele, in care vor intalnii pe Bayern Munchen si pe Bayer Leverkusen. Ingolstadt se poate mandrii cu a doua cea mai buna aparare dupa cea a lui Bayern Munchen dar are cel mai slab atac.

Ingolstadt nu se va putea baza in acest meci pe Danilo Soares care este accidentat.

Ma astept la un meci echilibrat si cu putine goluri avand in vedere ca cele doua echipe nu exceleaza deloc la capitolul ofensiv.

Asadar pronosticul meu pentru aceasta partida este sub 2.5 goluri.

Rezultat: 4-0

vezi toate stirile

Note / comentarii (0)
Trebuie sa fiti auntentificat pentru a posta comentarii!