FaridMonaco
Hamburger SV vs FSV MainzFaridMonaco | Sambata, 5 Decembrie 2015
 

Hamburger SV vs FSV Mainz

Etapa cu numarul 15 a campionatului de fotbal din Germania Bundesliga le va pune fata in fata pe Hamburger SV si FSV Mainz, meci ce va avea loc Sambata 5 Decembrie 2015, cu incepere de la ora 16:30 pe Volksparkstadion.

Hamburger SV vine cu un moral bun in aceasta partida, dupa doua victorii cu scorul de 3-1 inregistrate in fata celor de la Borussia Dortmund pe teren propriu si in deplasarea de la Werder Bremen, situnandu-se in acest moment pe locul 7 in clasament cu 21 de puncte acumulate dupa 14 etape.

In cele 6 etape disputate pe teren propriu in acest sezon de campionat, Hamburger SV numara doau victorii, doua rezultate de egalitate si doua infrangeri, avand un golaveraj de 7 goluri marcate si 6 goluri primite.

Pentru formatia gazda nu vor putea evolua in aceasta partida Albin Ekdal, Dennis Diekmeier, Gojko Kacar si Pierre-Michel Lasogga, toti trei fiind accidentati.

FSV Mainz traverseaza si ea o forma buna in campionat, fiind neinvinsa in ultimele 4 etape, cu doua victorii si doua rezultate de egalitate inregistrate, venind in aceasta partida dupa victoria cu scorul de 2-1 inregistrata etapa trecuta pe teren propriu in fata celor de la Eintracht Frankfurt.

In clasamentul actual, FSV Mainz se afla pe locul 9 cu 20 de puncte acumulate dupa 14 etape.

In cele 6 deplasari disputate de Mainz in aceasta editie de campionat, acestia au inregistrat doua victorii, doua rezultate de egalitate si doua infrangeri, avand un golaveraj de 9 goluri marcate si 9 goluri primite.

Oaspetii nu ii vor avea la dispozitie in aceasta partida pe Elkin Soto, Fabian Frei si Henrique Sereno care sunt accidentati, in timp ce Danny Latza este suspendat.

Ultimele 5 intalniri directe disputate de cele doua echipe numara trei victorii pentru Hamburger SV si doua victorii pentru FSV Mainz, asistand de fiecare data la cel putin 3 goluri marcate, iar daca tinem cont de faptul ca in ultimele doua etape Hamburger SV a marcat 3 goluri pe meci, in timp ce FSV Mainz a marcat 3 goluri pe meci in doua din ultimele 3 deplasari, un pronostic pe care eu il recomand pentru partida dintre Hamburger SV vs FSV Mainz este OVER 2.5 goluri, eveniment ce are o cota de 1.90 la Winmasters.

Echipe probabile
hamburger svfsv mainzKariusBengtssonBellBungertBrosinksiBlasisMoritzBaumgartlingerSemperioMutoMalliAdlerOstrzolekKleberDjourouSakaiIlicevicHoltbyJungMullerSchipplockGregoritsch
Rezultat: 1-3

vezi toate stirile

Note / comentarii (1)
Trebuie sa fiti auntentificat pentru a posta comentarii!