FaridMonaco
Getafe vs Real SociedadFaridMonaco | Vineri, 11 Decembrie 2015
 

Getafe vs Real Sociedad

Etapa cu numarul 15 din campionatul de fotbal din Spania Primera Division, le va pune fata in fata pe Getafe si Real Sociedad, meci ce va avea loc Vineri 11 Decembrie 2015, cu incepere de la ora 21:30 pe stadionul Coliseum Alfonso Perez.

Getafe vine in aceasta partida dupa infrangere cu scorul de 4-1 suferita etapa trecuta in deplasarea de la Real Madrid, dupa o serie buna de doua etape in care acestia nu au fost invinsi, inregistrand o victorie si un rezultat de egalitate in partidele disputate cu Vallecano (1-1) si Villarreal (2-0).

In cele 7 etape disputate pe teren propriu in actuala editie de campionat, Getafe numara patru victorii, un rezultat de egalitate si doua infrangeri, avand un golaveraj de 12 goluri marcate si 5 goluri primite.

In clasament, Getafe se afla pe locul 15 cu 14 puncte acumulate dupa 14 etape, avand un avans de 3 puncte fata de zona retrogradabila a clasamentului.

Real Sociedad vine in aceasta partida dupa victoria cu scorul de 2-1 inregistrata etapa trecuta pe teren propriu in fata celor de la Eibar, dupa ce cu o etapa in urma acestia cedau in deplasarea de la FC Barcelona cu scorul de 4-0.

Recordul celor de la Real Sociedad in cele 7 etape disputate in deplasarile din actuala editie de campionat numara doua victorii, un rezultat de egalitate si patru infrangeri, avand un golaveraj de 8 goluri marcate si 10 goluri primite.

In clasament, Real Sociedad se afla pe locul 13, cu 15 puncte acumulate dupa 14 etape, avand un avans de 4 puncte fata de zona retrogradabila a clasamentului.

Recordul ultimelor 5 intalniri directe disputate de cele doua echipe pe acest stadion numara doua victorii pentru Getafe, doua victorii pentru Real Sociedad si un rezultat de egalitate.

In aceasta partida Getafe pleaca ca fiind favorita la victorie, iar daca tinem cont de forma buna aratata de acestia pe teren propriu in ultimele etape, un pronostic pe care eu il recomand pentru partida dintre Getafe vs Real Sociedad este HA 0/Getafe, eveniment ce are o cota de 1.79 la Winmasters.

Echipe probabile
getafereal sociedadRulliBerchicheMartinezGonzalezElustondoVelaGraneroIllarramendiPrietoCanalesAgirretxeGuaitaLagoAlexisCalaSuarezWandersonLacenRodriguezSarabiaLafitaVazquez
Rezultat: 1-1
INFO: Miza se returneaza!

vezi toate stirile

Note / comentarii (0)
Trebuie sa fiti auntentificat pentru a posta comentarii!