FaridMonaco
Forfar Athletic vs PeterheadFaridMonaco | Marti, 8 Decembrie 2015
 

Forfar Athletic vs Peterhead

Etapa cu numarul 16 a campionatului de fotbal din Scotia League One, le va pune fata in fata pe Forfar Athletic si Peterhead, meci ce va avea loc Marti 8 Decembrie 2015, cu incepere de la ora 21:30.

Forfar Athletic este fara victorie in campionat in ultimele 9 etape, avand un record de patru rezultate de egalitate si cinci infrangeri, venind in aceasta partida dupa doua rezultate de egalitate inregistrate in partidele disputate cu Stenhousemuir (2-2) si Stanraer (0-0).

Record modest si pe teren propriu pentru Forfar, acestia inregistrand doua victorii, un rezultat de egalitate si patru infrangeri in cele 7 etape disputate in actuala editie de campionat, avand un golaveraj de 13 goluri marcate si 13 goluri primite.

Dupa 15 etape, Forfar Athletic se afla pe locul 7 in clasament, cu 17 puncte acumulate, fiind la 3 puncte distanta de zona retrogradabila a clasamentului.

Peterhead pare sa aiba o forma ceva mai buna decat adversara din partida de astazi, acestia inregistrand doua victorii, doua rezultate de egalitate si o infrangere in ultimele 5 etape, venind in aceasta partida dupa victoria cu scorul de 7-0 inregistrata etapa trecuta pe teren propriu in fata celor de la Cowdenbeath.

In deplasare pare sa intampine ceva probleme Peterhead, avand un record de o victorie , trei rezultate de egalitate si trei infrangeri inregistrate in cele 7 etape disputate in deplasarile din acest sezon de campionat.

Dupa 15 etape, Peterhead se afla pe locul 6 in clasament, cu 19 puncte acumulate, avand doua puncte in plus fata de adversara din partida de astazi.

Ultimele 5 intalniri directe disputate de ambele echipe pe acest stadion in toate competitiile au fost dominate de Forfar Athletic, numarand un rezultat de egalitate si 4 victorii inregistrate de acestia, iar in aceasta partida, daca ne uitam atat la forma celor de la Forfar de pe teren propriu cat si la forma celor de la Peterhead din deplasarile din acest sezon de campionat, vedem ca rezultatele de egalitate predomina, iar cred ca un rezultat de egalitate ar trebui luat in considerare in aceasta partida, insa daca tinem cont de faptul ca Forfar Athletic sunt avantajati de terenul propriu dar si de intalnirile directe, un pronostic pe care eu il recomand pentru intalnirea dintre Forfar Athletic vs Peterhead este Forfar Athletic castiga sau egal, eveniment ce are o cota de 1.46 la Winmasters.

Echipe probabile
forfar athleticpeterheadSmithSukarNobleRossFerriesMcintoshRedmanStrachanFerryDzierzawskiMcAllisterDouglasCampbellRoseNicollMartynDenholmHodgeMartinFotheringhamSwankieTempleman
Rezultat: 0-2

vezi toate stirile

Note / comentarii (0)
Trebuie sa fiti auntentificat pentru a posta comentarii!