FaridMonaco
FC Viitorul vs CSU CraiovaFaridMonaco | Sambata, 28 Noiembrie 2015
 

FC Viitorul vs CSU Craiova

Etapa cu numarul 19 a campionatului de fotbal din Romania Liga I, le va pune fata in fata pe FC Viitorul si CSU Craiova, meci ce va avea loc Sambata 28 Noiembrie 2015, cu incepere de la ora 20:30.

FC Viitorul traverseaza o forma destul de buna in acest moment, avand un record de trei victorii, un rezultat de egalitate si o infrangere in ultimele 5 etape disputate in campionat, venind in aceasta partida dupa rezultatul de egalitate cu scorul de 2-2 inregistrat etapa trecuta in deplasarea de la ASA Targu Mures.

Record destul de solid avut pe teren propriu de formatia antrenata de Gica Hagi, acestia inregistrand sase victorii, doua rezultate de egalitate si o singura infrangere in cele 9 etape disputate pe teren propriu in actuala editie de campionat.

Dupa primele 18 etape, FC Viitorul se afla pe locul 2 in clasament, cu 33 de puncte acumulate, fiind la egalitate de puncte cu urmatoarea clasata Pandurii Tg. Jiu si la 4 puncte distanta de liderul Astra Giurgiu.

CSU Craiova este destul de inconstanta daca ne uitam la ultimele rezultate inregistrate, avand doua victorii, un rezultat de egalitate si doua infrangeri, venind in aceasta partida dupa victoria cu scorul de 0-2 obtinuta etapa trecuta in deplasarea de la Concordia Chiajna.

In cele 9 deplasari disputate de CSU Craiova in actuala editie de campionat, acestia au inregistrat patru victorii, doua rezultate de egalitate si trei infrangeri.

Dupa cele 18 etape disputate, oltenii se afla pe locul 7 in clasament, cu 26 de puncte acumulate, fiind la un punct distanta de grupa playoff-urilor pentru campionat.

Cele doua echipe s-au mai intalnit o singura data in campionat pe acest stadion, in partida in care acestia au terminat la egalitate cu scorul de 1-1, iar in aceasta partida FC Viitorul pleaca ca fiind favorita la victorie, fiind avantajata de forma buna pe care acestia au avut-o in ultimele partide, insa eu voi alege sa mizez pe numarul de goluri marcate in meci, iar daca tinem cont de faptul ca 7 din cele 9 partide disputate de FC Viitorul pe teren in acest sezon s-au terminat cu cel putin doua goluri marcate, in timp ce 5 din cele 9 partide disputate de CSU Craiova in deplasarile din aceasta editie de campionat s-au terminat cu cel putin 2 goluri marcate, un pronostic pe care eu il recomand pentru aceasta partida este OVER 1.5 goluri la o cota de 1.43, pronostic ce este sustinut si de ultima intalnire directa disputata de cele doua echipe pe acest stadion.

Echipe probabile
fc viitorulcsu craiovaBalgradeanVatajeluKayPopovDumitrasBancuZlatinskiAchimRochaIvanBawabRamniceanuGaneaMitreaBoliBenzarAganovicAchimFilipNicolitaChituCernat
Rezultat: 4-0

vezi toate stirile

Note / comentarii (0)
Trebuie sa fiti auntentificat pentru a posta comentarii!