FaridMonaco
FC Modena vs AS BariFaridMonaco | Marti, 8 Decembrie 2015
 

FC Modena vs AS Bari

Marti 8 Decembrie 2015, cu incepere de la ora 16:00 FC Modena va primi vizita celor de la AS Bari, in partida din cadrul etapei cu numarul 17 a campionatului de fotbal din Italia Serie B, meci ce va avea loc pe stadionul Alberto Braglia.

FC Modena are o singura victorie inregistrata in ultimele 8 etape, venind in aceasta partida dupa trei infrangeri consecutive inregistrate in partidele disputate cu Trapani (2-1), Entella (0-1) si Perugia (1-0).

Pe teren propriu in schimb, Modena arata destul de bine, avand un record de patru victorii, un rezultat de egalitate si trei infrangeri inregistrate in cele 8 etape disputate in aceasta editie de campionat, avand si un golaveraj de 6 goluri marcate si 6 goluri primite.

Dupa cele 16 etape disputate, Modena se afla pe locul 19 in clasament, cu 15 puncte acumulate, avand nevoie de 3 puncte pentru a iesi din zona retrogradabila.

AS Bari este neinvinsa in ultimele doua etape, inregistrat un rezultat de egalitate (1-1) cu Como in deplasare si o victorie etapa trecuta pe teren propriu in fata celor de la Ascoli (3-0).

In cele 7 deplasari disputate in actuala editie de campionat, AS Bari a inregistrat trei victorii, doua rezultate de egalitate si doua infrangeri, avand insa un golaveraj negativ de 7 goluri marcate si 9 goluri primite.

Dupa cele 16 etape, AS Bari se afla pe locul 3 in clasament, cu 32 de puncte acumulate, fiind la doua puncte de prima pozitie a clasamentului, ocupata in acest moment de Crotone (34-p).

Ultimele 5 intalniri directe disputate de cele doua echipe pe acest stadion, numara o victorie pentru FC Modena, un rezultat de egalitate si trei victorii pentru AS Bari.

Pentru aceasta partida AS Bari pleaca ca fiind favorita la victorie, insa daca tinem cont de faptul ca FC Modena are 4 victorii inregistrate pe teren propriu in acest sezon, in timp ce AS Bari are 3 victorii in deplasarile din acest sezon, cred ca FC Modena nu va pierdea acesta intalnire, mai ales ca acestia evolueaza destul de bine in fata propriilor suporteri.

Asadar pronosticul meu pentru partida dintre FC Modena vs AS Bari este HA 0/FC Modena, eveniment ce are o cota de 2.10 la Winmasters.

Echipe probabile
fc modenaas bariGuarnaGemitiDi CesareContiniSabelliValianiGentsoglouPorcariRosinaDe LucaManieroProvedelRubinGozziCionekMarzoratiLuppiGioricoBentivoglioNizzettoBelingheriGranoche
Rezultat: 2-1

vezi toate stirile

Note / comentarii (0)
Trebuie sa fiti auntentificat pentru a posta comentarii!