FaridMonaco
Everton vs Crystal PalaceFaridMonaco | Luni, 7 Decembrie 2015
 

Everton vs Crystal Palace

Etapa cu numarul 15 a campionatului de fotbal din Anglia Premier League, ne ofera intalnirea dintre Everton si Crystal Palace, meci ce va avea loc Luni 7 Decembrie 2015, cu incepere de la ora 22:00 pe Goodison Park din Liverpool.

Everton este neinvinsa in ultimele 4 etape disputate in Premier League, acestia inregistrand doua victorii si doua rezultate de egalitate, venind in aceasta partida dupa rezultatul de egalitate inregistrat etapa trecuta pe teren propriu in fata celor de la Bournemouth (2-2).

Recordul celor de la Everton in cele 7 etape disputate pe teren propriu in aceasta editie de campionat, numara trei victorii, doua rezultate de egalitate si doua infrangeri, avand un golaveraj de 16 goluri marcate si 11 primite.

In clasament, Everton se afla pe locul 11 cu 21 de puncte acumulate dupa 14 etape, fiind la un punct distanta de adversara din partida de astazi.

Pentru gazde nu vor evolua in aceasta partida Phil Jagielka, Bryan Oviedo si Tony Hibbert, acestia fiind accidentati.

Crystal Palace are si ea o forma destul de buna, inregistrand doua victorii, un rezultat de egalitate si o infrangere in ultimele 4 etape, venind in aceasta partida dupa victoria cu scorul de 5-1 inregistrata etapa trecuta pe teren propriu in fata celor de la Newcastle.

Oaspetii au un record destul de solid in cele 6 deplasari disputate in aceasta editie de campionat, numarand 4 victorii si 2 rezultate de egalitate, avand si un golaveraj de 8 goluri marcate si 5 goluri primite.

In clasamentul actual, Crystal Palace se afla pe locul 8, cu 22 de puncte acumulate dupa 14 etape, fiind la 4 puncte distanta de primele 5 pozitii ale clasamentului.

Pentru Crystal Palace nu vor putea evolua in aceasta partida Kwesi Appiah si Bakary Sako care sunt accidentati, in timp ce Wilfried Zaha este suspendat.

Cele doua echipe s-au mai intalnit de 3 ori pana acum in Premier League pe acest stadion, numarand o victorie pentru Everton si doua victorii pentru Crystal Palace, iar daca tinem cont de faptul ca oaspetii au doar doua infrangeri in deplasarile din acest sezon, ma astept ca acestia sa nu piarda in aceasta partida, iar pronosticul meu pentru partida dintre Everton vs Crystal Palace este Ha +0.5/Crystal Palace, eveniment ce are o cota de 1.84.

Echipe probabile
evertoncrystal palaceHennesseySouareDannDelaneyWardBolasieLedleyMcArthurPuncheonCabayeWickhamHowardGallowayMoriStonesColemanKoneBarryBesicDeulofeuLukakuBarkley
Rezultat: 1-1

vezi toate stirile

Note / comentarii (0)
Trebuie sa fiti auntentificat pentru a posta comentarii!