LeandruOro
Eibar va Real MadridLeandruOro | Duminica, 29 Noiembrie 2015
 

Eibar va Real Madrid

In cea de a 13-a etapa din Primera Division le aduce fata in fata pe Eibar si Real Madrid, meciul disputandu-se pe  Municipal Stadium de la ora 17:00.
 
Eibar se descurca decent in acest sezon, sunt pe pozitia cu numarul 6 in La Liga, in urma celor 20 de puncte acumulate cu doar 2 infrangeri in cele 12 meciuri.
 
Un mare merit pentru acest loc pe care se claseaza il are defensiva care se descurca admirabil avand doar 12 goluri primite, fiind una dintre cele mai bune din campionat. Atacul este si el eficient cu cele 17 goluri marcate.
 
Atacantul Borja Baston este responsabilul cu golurile pentru echipa, acesta a marcate 6 goluri in cele 12 aparitii.
 
In  ultimele 3 meciuri sunt intr-o buna cu 2 victorii si un egla in etapa trecuta cu Villarreal, partida terminandu-se la scorul de 1-1.
 
Gazdele daca pana acum s-au descurcat destul bine, ramane de vazut cum vor face fata unei echipe ca Real Madrid care este dornica de a-si ridica moralul dupa ultimul meci.
 
Eibar nu se poate baza pe 3 jucatorii destul de importanti ca Andrea Gayoso, Jaime Jimenez si Simone Verdi.
 
Real Madrid vine dupa infrangerea usturatoar in ultima etapa din campionat contra rivalilor de la Barcelona unde cei din urma s-au impus fara drept de apel cu 4-0, aceasta fiind si ocazia de a-i prinde din urma, acum catalanii fiind la 6 puncte distanta.
 
In meciuri urmator au reusit sa se impuna cu 3-4 contra celor de la Shaktar in Liga Campionilor, gazdele marcand toate cele 3 goluri din minutul 77 pana in 88.
 
In clasament se regasesc pe a 3-a pozitie, situatia galacticilor nefiind prea roz in urma celor 2 infrangeri venite consecutiv cu Sevilla scor 3-2 si cea anterior mentionata, aceste doua infrangeri sunt singurele inregistrate de oaspeti de la inceputul campionatului.
 
Starul portughez Ronaldo este golgheterul echipei cu 8 goluri, dar si galezul Bale isi face treba, el avand in cont 5 pase de gol, echipa insumand un golaveraj de 26 de goluri marcate si 11 primite.
 
Raphael si Varane sunt singurii indisponibili din cauza accidentarilor pentreu partida cu Eibar, Isco neputand juca din cauza suspendarii in urma cartonasului rosu.
 
Ca pronostic am ales Real Madrid conduce la pauza.
Rezultat: 1-0 (pauză)

vezi toate stirile

Note / comentarii (0)
Trebuie sa fiti auntentificat pentru a posta comentarii!