LeandruOro
Crotone vs ModenaLeandruOro | Duminica, 13 Decembrie 2015
 

Crotone vs Modena

In etapa cu numarul 18 din Italia Serie B, Crotone va di gazda celor de la Modena, meciul disputandu-se pe Stadio Ezio Scida de la ora 21:30.
 
Crotone sunt intr-o forma foarte buna, in ultimele 4 meciuri au tot atate victorii, iar pe langa aceasta, in cele 4 meciuri nu au primit niciun gol. Ei se claseaza momentan pe locul al doilea, iar cu o posibila victorie s-ar duce direct pe prima pozitie cu 3 puncte avans fata de urmatoarea clasata.
 
In cele 17 meciuri jucate pana acum au reusit 11 victorii si 4 egaluri, acumuland astfel cele 37 de puncte. Golaverajul lor este al doilea din campionat, au al doilea cel mai bun atac cu 29 de goluri marcare si detin cea mai buna aparare cu doar 13 goluri primite.
 
Pe teren propriu se descurca minutat avand nu mai putin de 7 victorii si o remiza in cele 8 meciuri, iar din totalul de 29 de goluri, 24 au fost marcare pe teren propriu.
 
Gazdele vor trebui sa se descurce fara Salzano, Balasa, Cremonesi, Modesto si Palladino, iar  Budimir, Capezzi si Claiton sunt in pericol de a fi suspendati, toti avand cate 4 cartonase galbene acumulate.
 
Modena nu sta la fel de bine ca adversarii lor, in ultima runda au obtinut prima victorie dupa 3 infrangeri consecutive, cele 3 puncte au venit cu Bari a 3-a clasata, cu scorul de 2-1, dar chiar si cu aceasta victorie ei tot se afla in zona de retrogradare.
 
Este de remarcat faptul ca oaspetii au putut obtine doar 2 puncte in meciurile din deplasare, pierzand in 6 din cele 8 meciuri.
 
Pe langa statistica groznica din deplasare, Modena trebuie sa se descurce si cu absenta jucatorilor, cel mai importat dintre acestia fiind fundasul Marzoratii care este suspendat, iar langa el se vor alatura si Doninelli, Olivera, Sowe si Mazzarani care sunt si ei de asemenea indisponibili.
 
Ca pronistc am sa merg direct pe victoria gazdelor, care pe teren propriu sunt o echipa redutabila.
Rezultat: 1-0

vezi toate stirile

Note / comentarii (0)
Trebuie sa fiti auntentificat pentru a posta comentarii!