alexbriliantu
Carpi vs AC Milanalexbriliantu | Duminica, 6 Decembrie 2015
 

Carpi vs AC Milan

Carpi si AC Milan se intalnesc in etapa cu numarul 15 din Serie A, intalnire ce se va disputa pe Stadio Alberto Braglia, Duminica 6 Decembrie 2015, incepand cu ora 21:45.

Carpi este o echipa nou promovata care a avut un start foarte slab de sezon si care se afla pe locul 19 in momentul actual. In cele 14 etape disputate pana acum, echipa a inregistrat 2 victorii, 3 egaluri si 9 infrangeri, reusind sa adune 9 puncte. Echipa are ca obiectiv in acest sezon mentinerea in Serie A, dar acest lucru se anunta a fi unul foarte dificil pentru ca echipa nu sta bine la niciun capitol.

Carpi se afla in momentul actual la 6 puncte de evitarea retrogradarii si nu se anunta vremuri foarte bine pentru gazdele acestui joc nici in viitorul apropiat.

Gazdele nu se vor putea baza in aceasta etapa pe Matteo Fedele si Igor Bubnjic care sunt accidentati.

AC Milan se afla intr-o forma buna in acest moment, acestia aflandu-se pe locul 7, dar la 6 puncte de locul 5 pe care se afla Juventus. Milanezii mai au drum lung pentru a ajunge pe un loc de care suporterii sa fie multumiti. In cazul in care echipa ar arata mai bine in aparare, Milan ar putea spera la un loc de Champions League, dar pana acum aceasta a fost marea problema a oaspetilor, incasand 18 goluri in cele 14 etape disputate.

Un plus ar echipei ar putea fi ofensiva, acestia reusind sa marcheze 19 goluri, iar Carlos Bacca este unul dintre cei mai in forma jucatorii ai echipei.

Oaspetii nu se vor putea baza in acest meci pe Jeremy Menez, Mario Balotelli si Diego Lopez care sunt accidentati.

Ma astept ca Milan sa-si continue forma buna si sa obtina o victorie in aceasta seara.

Asadar pronosticul meu pentru aceasta partida este victorie AC Milan.

Rezultat: 0-0

vezi toate stirile

Note / comentarii (0)
Trebuie sa fiti auntentificat pentru a posta comentarii!