alexbriliantu
Angers vs Lillealexbriliantu | Sambata, 28 Noiembrie 2015
 

Angers vs Lille

Angers si Lille se intalnesc in etapa cu numarul 15 din Ligue 1, intalnire ce se va disputa pe Stade Jean Bouin, Sambata 28 Noiembrie 2015, incepand cu ora 21:00.

Angers este o echipa nou promovata care a inceput bine aceasta editie de campionat, cu doar o infrangere in primele 11 etape de campionat. Cu toate acestea in ultimele 3 etape echipa nu a reusit sa castige nicio partida, acestia inregistrand un egal si doua infrangeri. Cu acest parcurs, Angers se afla pe locul 5 cu 23 de puncte adunate dupa 14 etape disputate.

Gazdele se pot baza in continuare pe forma lor din meciurile disputate pe teren propriu, acestia avand o singura infrangere si un golaveraj de 3 goluri marcate si 3 primite in 7 etape. Insa cel mai ingrijorator lucru pentru ei este faptul ca nu au mai reusit sa marcheze in ultimele 5 partide disputate.

Angers nu se va putea baza in aceasta etapa pe Yohann Eudeline si pe Ferebory Dore care sunt accidentati.

Lille au o forma putin mai buna decat adversarii lor, acestia avand 4 meciuri fara infrangere in toate competitile. Lille a aratat ca o echipa increzatoare si foarte ofensiva etapa trecuta cand a jucat in deplasare la ultima clasata Troyes, dar nu au reusit sa obtina mai mult de un 1-1. 

Daca ne uitam in clasament o sa o vedem pe Lille pe locul cu 17 cu 14 puncte dupa 14 etape disputate.

Lille nu se va putea baza in acest meci pe Michael Frey, Mounir Obbadi, Franck Beria si Marko Basa care sunt accidentati, iar Sofiane Boufal este suspendat.

Cele doua echipe sunt unele din cele mai defensive echipe din Ligue 1, asadar ma astept la un meci cu putine goluri si echilibrat.

Asadar pronosticul meu pentru aceasta partida este sub 2.5 goluri.

Rezultat: 2-0

vezi toate stirile

Note / comentarii (0)
Trebuie sa fiti auntentificat pentru a posta comentarii!