FaridMonaco
AS Monaco vs SM CaenFaridMonaco | Miercuri, 2 Decembrie 2015
 

AS Monaco vs SM Caen

Etapa cu numarul 16 a campionatului de fotbal din Franta Ligue 1, ne ofera intalnirea dintre AS Monaco si SM Caen, partida ce va avea loc Miercuri 2 Decembrie 2015, cu incepere de la ora 20:00 pe Stade Louis II.

AS Monaco are o singura victorie inregistrata in ultimele 3 etape disputate in Ligue 1, impunandu-se pe teren propriu cu scorul de 1-0 in fata celor de la FC Nantes, dupa ce cu o etapa in urma acestia erau invinsi de Bordeaux in deplasare cu scorul de 3-1.

Monegascii vin in aceasta partida dupa rezultatul de egalitate cu scorul de 3-3 inregistrat etapa trecuta in deplasarea de la Olympique Marseille.

Recordul celor de la AS Monaco in cele 7 etape disputate pe teren propriu in actuala editie de campionat numara doua victorii, trei rezultate de egalitate si doua infrangeri, avand un golaveraj negativ de 6 goluri marcate si 8 goluri primite.

In clasament, AS Monaco se afla pe locul 7, cu 24 de puncte acumulate dupa 15 etape, fiind la un punct distanta de primele patru pozitii ale clasamentului.

SM Caen traverseaza o forma buna in acest moment, astfel ca dupa infrangerea cu scorul de 1-0 inregistrata in deplasarea de la Bastia, acestia au ajuns la o serie de 3 etape fara infrangere in campionat, avand un record de doua victorii si un rezultat de egalitate, venind in aceasta partida dupa victoria cu scorul de 1-4 inregistrata etapa trecuta in deplasarea de la Bordeaux.

In cele  7 deplasari disputate de Caen in actuala editie de campionat, acestia numara 4 victorii si 3 infrangeri, avand un golaveraj de 10 goluri marcate si 7 goluri primite.

Dupa 15 etape, SM Caen se afla pe locul 2 in clasament, cu 28 de puncte acumulate, fiind la 13 puncte distanta de liderul Paris Saint Germain.

Recordul ultimelor 5 intaniri directe disputate de cele doua echipe pe acest stadion numara 4 rezultate de egalitate si o victorie pentru SM Caen, AS Monaco fiind fara victorie in campionat pe teren propriu in fata celor de la AS Monaco din Ianuarie 2005, atunci cand acestia se impuneau cu scorul de 5-2.

Pentru aceasta partida AS Monaco pleaca ca fiind favorita la victorie, insa forma celor de la SM Caen si faptul ca acestia s-au impus in ultima etapa in deplasarea de la Bordeaux cu scorul de 4-1, in timp ce Monaco a pierdut in deplasarea de la Bordeaux cu scorul de 3-1, ma astept ca SM Caen sa nu piarda aceasta partida, iar pronosticul meu pentru intalnirea dintre AS Monaco vs SM Caen este SM Caen castiga sau egal, eveniment ce are o cota de 1.94 la Winmasters.

Echipe probabile
AS Monacosm caenVercoutreAlhadhurBen YousseffDa SilvaAppiahBessatFeretDelaplaceRodelinDelortSeubeSubasicEldersonWallaceRaggiToureCoentraoMoutinhoFabinhoBakayokoCostaCarillo
Rezultat: 1-1
INFO: Miza se returneaza!

vezi toate stirile

Note / comentarii (0)
Trebuie sa fiti auntentificat pentru a posta comentarii!