1. Descrierea serviciului

Agentia de pariuri asigura servicii si informatii in mod gratuit tuturor celor care doresc sa se inregisreze sau doar sa acceseze portalul. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul portalului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate

2. Inregistrare

Pentru utilizarea serviciilor oferite de portal doar in cazurile in care este necesara obtinerea unui "nume de utilizator" si a unei parole, sunteti obligati sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al portalului

In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Agentia de pariuri isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a portalului.

Aceste conditii sunt necesare si in cazul inregistrarii participarii Dvs. la concursurile organizate si prezentate in cadrul portalului de catre Agentia de pariuri sau partenerii acestuia.

Datele obtinute prin intermediul formularelor de inscriere nu vor face obiectul unei tranzactii intre Agentia de pariuri si alte companii. Agentia de pariuri are dreptul de a utiliza aceste informatii doar in interes propriu sau in interesul companiilor partenere, fara insa a oferi informatii personale de identificare. Exceptie de la aceasta obligatie o fac doar utilizarea datelor personale pentru atribuirea de premii sau facilitati in servicii sau produse.

3. Continut

Agentia de pariuri defineste prin CONTINUT, toate informatiile continute in portal sub forma de text, date, software, imagini statice.

Trimiterile sau legaturile facute de Agentia de pariuri catre continut extern nu se fac de catre Agentia de pariuri atat din proprie initiativa cat si la propunerea vizitatorilor si utilizatorilor legali ai portalului. Agentia de pariuri nu isi asuma responsabilitatea de buna functionarea surselor externe de continut catre care se fac trimiterile, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora.

CONTINUTUL portalului este proprietatea Agentia de pariuri si al companiilor partenere care vor fi citate si ca sursa de continut, si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al Agentia de pariuri.

Continutul trimis de de catre vizitatorii si utilizatorii legali ai portalului pentru a putea fi publicat intra sub aceleasi restrictii ale dreptului de proprietate.

Continutul trimis de de catre vizitatorii si utilizatorii legali ai portalului prin intermediul serviciilor de free e-mail sau free web hosting, nu este proprietatea Agentia de pariuri. Agentia de pariuri nu-si asuma responsabilitatea pentru acuratetea continutului transferat sau afisat prin intermediul serviciilor enuntate mai sus.

Agentia de pariuri poate restrictiona dreptul vizitatorilor sau utilizatorilor legali ai portalului in cazul in care continutul afisat de catre ascestia este de natura pornografica, xenofoba sau poate produce prejudicii de imagine asupra unei persoane sau a unui grup de persoane.

Agentia de pariuri isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul portalului, in orice moment. Agentia de pariuri isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, in orice moment fara un anunt prealabil.

4. Despagubiri

Agentia de pariuri si partenerii acestuia, isi rezerva dreptul de a da in judecata si a cere despagubiri de la orice persoana, grup de persoane sau asociatii de orice tip in cazul in care constata incalcarea uneia sau mai multor reguli din prezentul regulament. Neluarea la cunostinta a acestor reguli de catre o persoana, un grup de persoane sau orice tip de asociatie nu exclude dreptul Agentia de pariuri si al partenerilor acestuia de a cere despagubiri sub orice forma legala, din partea celor care au incalcat aceste reguli.

5. Publicitate si promotii

Agentia de pariuri poate derula in orice moment campanii de publicitare si/sau promotii in orice sectiune din portal. Campaniile si promotiile derulate de Agentia de pariuri nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor portalului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor sunt la nu necesita acordul vizitatorilor si poate fi schimbat oricand fara a necesita un anunt prealabil.

Agentia de pariuri nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate in portal.

6. Acord

Daca nu sunteti de acord cu aceste reguli va rugam sa nu folositi in nici un fel serviciile si continutul portalului. Orice incalcare a acestor reguli, o puteti semnala la adresa marketing@agentiadepariuri.ro