alexbriliantu
Sunderland vs Stokealexbriliantu | Sambata, 28 Noiembrie 2015
 

Sunderland vs Stoke

Sunderland si Stoke se intalnesc in etapa cu numarul 14 din Premier League, intalnire ce se va disputa pe Stadium Of Light, Sambata 28 Noiembrie 2015, incepand cu ora 17:00.

Sunderland vine dupa o victorie obtinuta in deplasarea de la Crystal Palace, victorie incheiata cu scorul de 0-1, iar aceasta victorie a fost ca o usurare pentru Sam Allardyce. Asa cum ne-a obisnuit mai mereu, Jermain Defoe este un oportunist si acest lucru s-a vazut si in victoria de luni seara, atunci cand a profitat de o indecizie a fundasilor adversi si a marcat golul victoriei in minutul 80.

Sam Allardyce a aliniat o formatie surprinzatoare si anume un sistem 5-3-2 in care Coates, OShea si Kaboul a format o pereche inchegata de fundasi centrali. De asemenea managerul gazdelor a subliniat in conferinta de presa ca pentru el este foarte importanta apararea in incercarea de a salva echipa de la retrogradare. 

In ciuda rezultatului bun de luni seara, pisicile negre vor mai avea mult de luptat pentru evitarea retrogradarii, pentru ca in acest moment echipa se afla pe locul 18 cu doar 9 puncte adunate dupa 13 etape disputate.

Sunderland nu se va putea baza in aceasta etapa pe Billy Jones care este suspendat.

Stoke se afla intr-o forma foarte buna, acestia reusind sa adune 7 puncte din ultimele 3 partide disputate in campionat, iar week-endul trecut au obtinut o victorie importanta chiar pe terenului lui Sothampton. Se pare ca dupa cateva meciuri mai putin reusit, Mark Hughes a gasit o formula castigatoare care sa imbine talentul cu munca.

Trioul plin de creativitate format din Bojan, Shaquiri si Arnautovic a fost imbinat cu ardoarea unor jucatori precum Jon Walters si Charlie Adam care o transforma pe Stoke intr-o echipa foarte periculoasa.

Stoke nu se va putea baza in aceasta etapa pe Marc Muniesa si pe Shay Given care sunt accidentati.

Ma astept la un meci strans cum ne-au obisnuit cele doua echipe, iar daca luam in considerare si declaratie lui Sam Allardyce nu vom avea parte de multe goluri.

Asadar pronosticul meu pentru aceasta partida este nu marcheaza ambele.

Rezultat: 2-0

vezi toate stirile

Note / comentarii (0)
Trebuie sa fiti auntentificat pentru a posta comentarii!