razvan1923
Shanghai Masters Snooker - Sfert 2razvan1923 | Vineri, 20 Septembrie 2013
 

Shanghai Masters Snooker - Sfert 2

In perioada 16-22 septembrie va avea loc Shanghai Masters, al doilea turneu ca importanta de snooker din Asia dupa China Open si al treilea turneu important al acestui sezon. Este un turneu care se afla la a 7-a editie, scotianul John Higgins fiind detinatorul titlului dupa o finala epica anul trecut impotriva lui Judd Trump terminata cu scorul de 10-9, finala in care scotianul a reusit break-ul maxim in frame-ul 6 si a reusit sa revina de la scorul de 7-2 pentru englez.

La acest turneu vor lua parte toti jucatorii importanti, mai putin campionul mondial Ronnie OSullivan. Sfertul al doilea, din care am ales eu invingatorul, are 4 jucatori din top 16: Stuart Bingham, Marco Fu, Ricky Walden si Judd Trump. Din acestia 4, Marco Fu a avut cel mai bun inceput de sezon, reusind sa castige primul sau turneu pe puncte din cariera, Australian Goldfields Open si a mai jucat o finala de turneu PTC, in care a fost invins de Ricky Walden. Judd Trump nu are un start bun de sezon si spera ca in aceasta saptamana sa obtina primul rezultat mai bun. Acesta este alaturi de Ding Junhui si Ronnie OSullivan printre cei mai adulati jucatori de snooker in Asia si asta se vede si in rezultatele sale, doua din cele 3 turnee importante castigate pana acum fiind in aceasta zona. In primul tur il va intalni pe Michael Holt, jucator pe care l-a intalnit o singura data in 2010, invingandu-l cu scorul de 4-1. Singurul jucator impotriva caruia nu a cunoscut gustul victoriei, din cei pe care i-ar putea intalni in fazele urmatoare este Ricky Walden, intre cei doi avand loc doua intalniri, ambele castigate de Ricky cu scorurile de 3-2 si 4-3.

Cred ca Judd are valoarea necesara si foamea de rezultate pentru a ajunge cel putin pana in semifinale, acolo unde isi poate adjudeca revansa in fata scotianului, John Higgins.

 

Rezultat: Eliminat in primul tur

vezi toate stirile

Note / comentarii (0)
Trebuie sa fiti auntentificat pentru a posta comentarii!