FaridMonaco
Eintracht Braunschweig vs VfL BochumFaridMonaco | Vineri, 27 Noiembrie 2015
 

Eintracht Braunschweig vs VfL Bochum

Etapa cu numarul 16 a campionatului de fotbal din Germania 2.Bundesliga, le va pune fata in fata pe Eintracht Braunschweig si VfL Bochum, in partida ce va avea loc Vineri 27 Noiembrie 2015, cu incepere de la ora 19:30 pe Eintracht-Stadion.

Eintracht Braunschweig are o singura victorie inregistrata in ultimele 5 etape disputate in campionat, venind in aceasta partida dupa infrangerea cu scorul de 2-1 suferita etapa trecuta in deplasarea de la Nurnberg, situandu-se astfel pe locul 7 in clasament, cu 22 de puncte acumulate dupa 15 etape, fiind la un punct distanta de adversara din partida de astazi.

Record modest si pe teren propriu inregistrat de gazde in actuala editie de campionat, numarand trei victorii, doua rezultate de egalitate si trei infrangeri, avand un golaveraj de 10 goluri marcate si 7 goluri primite.

VfL Bochum traverseaza si ea o forma destul de slaba in acest moment, fiind fara victorie in ultimele 5 etape, cu doua rezultate de egalitate inregistrate si trei infrangeri, venind in aceasta partida dupa remiza inregistrata etapa trecuta pe teren propriu in fata celor de la Union Berlin (1-1).

Record destul de bun pentru Bochum in cele 7 etape disputate in deplasarile din acest sezon de campionat, numarand trei victorii, doua rezultate de egalitate si doua infrangeri, avand un golaveraj de 9 goluri marcate si 13 goluri primite.

In clasament, VfL Bochum se afla in acest moment pe locul 6, cu 23 de puncte acumulate dupa 15 etape, fiind la 3 puncte distanta de primele 3 pozitii ale clasamentului.

Ultima intalnire directa disputata de cele doua echipe pe acesta stadion s-a terminat cu victoria celor de la VfL Bochum, acestia impunandu-se in deplasare cu scorul de 1-2, insa in aceasta partida Eintracht Braunschweig pleaca din postura de favorita la victorie.

Conform golaverajului obtinut de cele doua echipe, dar si de faptul ca acestea au marcat in doua din ultimele 3 etape, un pronostic cu sanse mari de reusita pentru aceasta intalnire este Ambele echipe marcheaza, eveniment ce are o cota de 1.71 la Winmasters.

Echipe probabile
eintracht braunschweigvfl bochumLuthePerthelBastiansFabianCelozziMlapaHooglandLosillaNovikovasHabererTeroddeGikiewiczReichelDecarliBaffoOfosu-AyehZuckMatusczykOmladicKhelifiHoltmannHochscheidt
Rezultat: 1-0

vezi toate stirile

Note / comentarii (0)
Trebuie sa fiti auntentificat pentru a posta comentarii!