Pariurile cu handicap asiatic presupun acordarea unui avantaj virtual unei echipe, in general echipei cotate cu sanse mai mari de castig echilibrand astfel situatia. Cu acest tip de pariuri puteti obtine cote mult mai bune pentru echipele favorite daca pariati ca vor castiga cu un avans de mai multe goluri.

Handicap 0
Pariu este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga meciul. In cazul in care meciul se termina egal, miza se returneaza.

Handicap +0.25
Pariu este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga meciul. In cazul in care meciul se termina egal, jumtate din miza se considera castigatoare iar cealalta jumatate se returneaza.

Handicap +0.50
Pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga sau termina la egalitate meciul.

Handicap +0.75
Pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga sau termina la egalitate meciul. In cazul in care echipa pe care ati pariat pierde la un gol diferenta, doar jumatate din miza pariata este pierduta.

Handicap +1
Pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga sau termina la egalitate meciul. In cazul in care echipa pe care ati pariat pierde la un gol diferenta, miza pariata se returneaza.

Handicap +1.25
Pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga sau termina la egalitate meciul. In cazul in care echipa pe care ati pariat pierde la un gol diferenta, jumtate din miza se considera castigatoare iar cealalta jumatate se returneaza.

Handicap +1.5
Pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga, termina la egalitate sau pierde la un gol diferenta.

Handicap +1.75
Pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga, termina la egalitate sau pierde la un gol diferenta. In cazul in care echipa pe care ati pariat pierde la doua goluri diferenta doar jumatate din miza pariata este pierduta.

Handicap +2
Pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga, termina la egalitate sau pierde la un gol diferenta. In cazul in care echipa pe care ati pariat pierde la doua goluri diferenta miza pariata se returneaza.

Handicap +2.25
Pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga, termina la egalitate sau pierde la un gol diferenta. In cazul in care echipa pe care ati pariat pierde la doua goluri diferenta, jumtate din miza se considera castigatoare iar cealalta jumatate se returneaza.

Handicap +2.5
Pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga, termina la egalitate sau pierde meciul la maxim 2 goluri diferenta.

Handicap -0.25
Pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga la cel putin un gol diferenta.In cazul in care meciul se termina egal, doar jumatate din miza pariata este pierduta.

Handicap -0.5
Pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga meciul.

Handicap -0.75
Pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga meciul la cel putin doua goluri diferenta. In cazul in care castiga la un gol diferenta, jumtate din miza se considera castigatoare iar cealalta jumatate se returneaza.

Handicap -1
Pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga meciul la cel putin doua goluri diferenta. In cazul in care castiga la un gol diferenta, miza pariata se returneaza.

Handicap -1.25
Pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga meciul la cel putin doua goluri diferenta. In cazul in care castiga la un gol diferenta, doar jumatate din miza pariata este pierduta.

Handicap -1.50
Pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga meciul la cel putin doua goluri diferenta.

Handicap -1.75
Pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga meciul la cel putin trei goluri diferenta. In cazul in care castiga la doua goluri diferenta, jumtate din miza se considera castigatoare iar cealalta jumatate se returneaza.

Handicap -2
Pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga meciul la cel putin trei goluri diferenta. In cazul in care castiga la doua goluri diferenta, miza pariata se returneaza.

Handicap -2.25
Pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga meciul la cel putin trei goluri diferenta. In cazul in care castiga la doua goluri diferenta, doar jumatate din miza pariata este pierduta.

Handicap -2.50
Pariul este castigat daca echipa pe care ati pariat castiga meciul la cel putin trei goluri diferenta.